1. 1.
    -1
    beyler öncelikle söylemeliyim ki konumuz direniş değil, provakatörler varsa aramızda başlıktan gibtir olup gitsinler lütfen.
    sizleri çağırmamın sebebi çevreci olmanız ve doğayı diğerlerine göre daha çok koruma isteğinizin olmasıdır. eğer yoksa sizde gibtir olup gdebilirsiniz.

    konumuz kutuplar,
    ozon tabakasının yine biz insanlar tarafından delinip küresel ısınmayı tetiklenmiştir. bundan en çok etkilenen böge(ler) ise kutuplar olmuştur. kutuplarda küresel ısınma sonucunda eriyen buzullar var. buzulların eriyip denize karışması ve bulunduğu yerde açtığı boşluklar diğer ülkelerce incelenmiş ve petrol bulunduğu söyleniyor.
    bir çok petrol şirketi kutuplara gidip dünyaya sadece 3 yıl yetecek kadar az miktarda petrol için kutupların ekosistemini tamamı ile katledecekler.

    3 yıllık petrol için(petrol şirketlerinin çıkardığı petrollere göre 3 yılda çıkacak olan petrol az miktardır.) kutuplarda petrol sızıntısına izin verip suyu ve doğayı kirletip hayvanların zeirlenmelerine sebep olacaklar. kutuplarımız zaten küresel ısınma sonucunda darbe almışken bir de petrolden darbe alırsa dünyanın düzeni tamamen bozulacaktır.

    örneğin mevsimlerin zamanı değişecek, ocak ayında ağustos sıcağı yaşayacağız, haziranda kar yağacak belki de. doğa git gide taka sarıyor beyler. geçen gün ankarada temmuzun ortasında yağmur yağdı amk. ben hayatımda ilk defa yazın ortasında kurak bir iklimde yağmur gördüm amk. belki bu küresel ısınmayla alakasız da olabilir.

    Her neyse, bunu engellemek için imza kampanyası başlatılıyor.

    1.000.000 imza isteniyor.

    imza sitesi her ne kadar murat boz temalı da olsa sizlerin bunu yapacağına inanıyorum panpalar.

    gibertme yapalım düşüncesiyle girin bu siteye. imzalarınızla gibertin, insanları işleteceğinize bir kerelil doğa için birşey yapın.

    bu kesinlikle reklam vb. bir şey de değildir panpalar. sadece doğamız daha kötü hale gelmesin, gelecek nesiller kötü bir doğada yetişmesin diye, eninde sonunda hava kirlenecek fakat biraz olsun geciktirelim diye sizden yarıdm istiyorum.

    zaten kampanya greenpeace sponsorluğunda yapılıyor. grenpeace i de bilen bilir. size güveniyom panpalar. modlar da olan biten e koyarsa bunu ne kadar güzel olur.

    http://www.1milyonkahraman.org/

    site budur.
    ···
   tümünü göster