1. 51.
    +1
    @42 Evet dedigin gibi gezi parki eylemi dis gucler tarafindan turkiyedeki elemanlari basta dexer erdogan olmak uzere akp hukumetinin kiskirtmalariyla ayarlanmis, planlanmis tamamen borsayi dusurmek icin cikartilmis bir eylemdir.

    Zaten turkiye icin ilk adim ekonomiyi bozmakti ve onu da kismen basardilar. ikinci adim ilerde alevileri ayaklandirmak icin gerekli altyapiyi saglamakti. Son zamanlarda Turkiyedeki elemanlari tayy'p erdopan neden surekli alevilerin damarina basacak aciklamalarda ve yaptirimlarda bulunuyordu saniyorsunuz?

    Ve ucuncu adim "buyuk kurt ayaklanmasi" olacak. N'aparlar bilmem (zehirli gaz atip yuzlerce kürdu oldurup turkiye atmis gibi mi gosterirler bilemem) ama tarihte ki en buyuk kurt isyanini bir sekilde cikaracaklarini tahmin ediyorum. Ayni zamanda Dis basinda kurt halki mazlum, gariban olarak gosterilecek ve pkk'nin ulkeye isgali mesrulastirilacak. Zaten yeterince guclu olan pkk dis dunyaninda destegiyle rahatlikla guneydoguya kurt bayragini asacaktir.

    Kisaca turk halki bastan kaybettigi bir satranc oyununun icerisinde. Eninde sonunda ertelenmis son gerceklesecek ve topraklar bolunecek. Buna simdiden alissaniz iyi edersiniz.
    ···
   tümünü göster