1. 1.
    +2 -3
    benden ayrılmayı düşündüğünü söylüyo ama biliyorum ki ayrılmayacak, neyse ayrılmak istemesinin sebebi de şu; ben onun istediği ilişkiyi ona veremiyorum. onun istediği ilişki? şudur ki birbirimizi anamızdan daha iyi tanıyana kadar vermek yok(bunu söylüyo inanmayın). benim istediğim ilişki yani ona şu anda yaşattığım ilişki, her yerde her fırsatta yiyişmeye dayalı cinsel zevke dayalı bir ilişki buraya kadar tamamız.. bu kız aslında bundan çok zevk alıyor böyle olmasını istemediğini söylüyor ama çok belli ediyor mesela (çok uç bir örnek veriyorum) sinemadayız ben birden kulağını ısırıyorum ve bırakıyorum(amacım tahrik etmek) bu ona yetmiyor tabi daha fazlasını isteyecek bunun farkındayım biraz zaman geçtikten sonra bana dokunmak istediğini söylüyo (yannanıma) tabi böyle direk söylemiyo dolaylı yollardan kaşarlık yapiyim mi falan diyo neyse sonra yok bosver ya sacma bi fikirdi yanlıs olur falan diyo.. yemezlerr bak bak taktiğe bak bana bunu söylicek sonra boşver diyecek namuslu kız ya ama sonuçta dokunacağınıda biliyo çünkü ben onun bu söylediğini duyduktan sonra onu teşvik edeceğim ve dokunmasını sağlayacağım * neyse ben onun oyununu oynuyorum çünkü bana çalışacak sonuçta kaçmaz bu fırsat(o teoride ve pratikte kazandığını düşünüyo ama ikisininde galibi ben oluyorum aslında)ama sonuç olarak hem amacına ulasmıs oluyo hemde kendini tanıttığı kişiliği sağlama almış oluyo(bırakalım böyle düşünsün)..

    şu kızların ilişkileri konusunda kafalarında zaten önceden bi planları oluyor bir çesit ilişki sistemine sahipler ve bir erkek kızın düşündüğü sisteme uymazsa onu tekrar sisteme sokmak için drama taktikleri kullanıyo yani bir nevi rol yapıyo. bunun farkında değilsen oyunu kaybedersin çünkü eğer farkına varamassan kızın kullandığı drama taktikleriyle onun gerçek kişiliğini ayırt edemezsin ve kız hakkında bildiğini sandığın herşey yavaş yavaş ve tek tek zütüne girer. ben ayırt edebiliyorum neyse ki..

    şimdi, kız benden ayrılmayı düşündüğünü söylüyor (aslında bu beni manipüle ederek değiştirmek ve hep hayal ettiği, istediğini sandığı ideal sevgili yapmak için söylenen ufak bir şey (tabi farkında olmasaydık sıçmıştık)) ama kız benden ve ona yaşattıklarımdan acayip hoşlanıyor yani bırakmayı göze alamaz (cidden alamaz o kız tipinden değil) yapmak istediği şey; davranışlarımı gözlemlemek, merak ettiği şey; onun için değişebilir miyim? sanki önümüzde iki seçenek varmış gibi gösteriyor ya ayrılacağız yada benim hayal ettiğim ideal sevgiliye dönüşeceksin. ah olamaz çıkmaz sokak, kapana kısıldım.. gibtir len!

    tabi ki kendi küçük oyunumu oynamaya devam edicem ama ona farkettirmeden. nasıl mı? artık eskisi kadar istekli gözükmeyeceğim bunun amacı şu ana kadar hep istekliydim ama bunu bir anda azaltırsam başta istediğinin bu olduğunu düşünecek ve mutluymuş gibi gözükecek (tahminim 3-5 buluşma süresince)sonra bir ekgiblik hissedecek ve sorunun ya bende yada onda olduğunu düşünecek (buna göre benim yannanı yemem muhtemel çünkü hayatımda başka birisi olduğunu düşünebilir ve haklıda çıkar ama davranışlarımın açıklaması bu değil biliyosunuz) ben başta ilk seçeneğin üzerine gideceğini düşünüyorum hatta bundan eminim yani yapmam gereken şey öncelikle bu düşünceyi kafasından atmak..

    bunu tamamen daha farklı daha komplike şekillerde yapabilirdim ama ben bunun için sadece güzel bir bayan arkadaşımdan yardım istedim (kesinlikle tanışmıyorlar arkadaşım izmirde oturuyor iki aylığına geldi. amacım hayatımda başka biri olduğu düşüncesini kafasından atmak ben bunun için öncelikle yabancı kızlarla olan iletişimimi belli bir çizgide tuttuğumu göstermem gerektiğini düşünüyorum) anlattım ona olayı işler bu noktaya gelirse yardımını isteyeceğim kabul etti sağolsun ayrıca biraz bitchtir kendisi, böyle şeyler yapmaktan zevk alır * neyse ilk aşama şu; öncelikle güzel arkadaşım bana çok fena yavşamaya başlayacak bunu sevgiliminde bildiği her zaman gittiğim barda yapacak eğer işler düşündüğüm gibi giderse bu akıllının aklından beni gizlice gözetlemek geçebilir (ama yüksek ihtimal bunuda ben bir şekilde sağlayacağım) ama bunu yaparken gözetlendiğimizin farkında olmamız gerek o yüzden bir arkadaşımdan da işler böyle olursa onu izlemesi için yardım istedim o da kabul etti (bana bir borcu vardı amacı ödeşmek(gereksiz bilgiydi)) mesela benim, o yanımda değilken bu güzel yabancıyı şiddetli bir şekilde geri çevirdiğimi görürse ve bunu yaparken benim sevgilim var dediğimi duyarsa (duyarsa iyi olur iyi bi gerekçesi olur ve işler dahada kolaylaşabilir) bana olan güveni artacaktır. neyse tüm bunlar işe yararsa soluklanmak için bir kaç gün sahalardan çekilirim..

    ikinci aşamaya geçelim. bu bir kaç günün ardından aniden bu akıllıyla bulusmak isterim, bulusuruz ve sohbet ederken uygun bi zaman yaratıp; keske seni ne kadar sevdiğimi sana anlatabilsem tarzında birşey derim ardından; önceden sana seni sevdiğimi bir şekilde kendimce gösterebiliyordum şimdi bunu yapamamak kötü hissettiriyor gibi bişey söylerim ve ek olarak; bu bahsettiğim şeyleri senden başka biriyle yaptığımı düşünemiyorum bile diye eklerim (bu normalde saçma gelirdi ama neden bahsettiğimizi bal gibi bilecek) buda içinin yağlarını eritecek ikinci aşamaydı neden mi? çünkü, barda söylediğimiz benim sevgilim var cümlesini diğer sevgilim içinde söylemiş olabilirdim ama ben şimdi bu söylediğimle bu ihtimali yok edeceğim ve ondan başka birisinin olmadığını onun tek olduğunu kafasına sokmuş bulunucam. bu da asıl sorunun kendinde olduğunu düşünmesini sağlayacak ve beni kaybetmemek için benim bazı şeylere erişimimi kolaylaştıracak ve farkettirmeden oynadığım küçük oyunumu tekrar büyük oyuna çevirmem için bir fırsat olacak.. gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten *

    ben bunları yapacak kadar çok mu seviyorum onu? niye bu kadar kafa patlattım? hayır sevmiyorum güzel bi kız ama sadece zütünü ve vajinasını istiyorum, bunları seviyorum. kız sağlam beyler. kurduğum plana gelince o kadarda düşünmedim bu çok bariz zaten okuyunca anlarsınız kesinlikle çok kolay ve kötü bir düşünme tarzına sahibim çocuksu sayılabilecek bir plan ve bu planı sadece olasılıklara dayanarak yaptım çok amatörce işe yarama olasılığı ne kadar olabilir ki zaten? her neyse ben o amı ve o zütü istiyorum beyler gerekirse kendimi geliştirir yeni bir yol çizerim kendime. saygılar..
    ···
   tümünü göster