1. 1.
    0
    Kızlar geçte olsa geldiler. en yakın mekana gidip oturduk. o zamanlar sigara yasağının ilk zamanları yanlış hatırlamıyorsam. çok sıkı teftiş var mekanlarda. 3 ümüzde sigara içtiğimiz için brandalarla kapalı bahçesine oturu verdik.

    Hava kasvetli mi kasvetli. iç karartıcı bi hikayenin başlangıç günüde anca böyle olurdu zaten. Brandalar soğuk havayı önlemeye yetmiyor. Üşümeye devam ediyorum. Kızlardan birinin adı zeynep diğerinin adı nilay. (hayal ürünü isiler) zeynep ile ilk kez o gün orada tanıştım. aynı şehirde okumamıza rağmen daha önce hiç görmemiştim. nilay ise arkadaş vasıtasıyla internetten tanıştığım, hemen hemen her allahın günü faceboooktan konuştuğum bir insan. ancak daha önce hiç yüzyüze görüşmemiştik.

    kızlardan kısaca bahsetmek gerekirse nilay 2 senelik sevgilisinden ayrılmış, ailevi sorunları olan, balık etli uçuk kaçık, enteresan bi kız. O soğuk havaya rağmen kısa taytından ve ugg botundan vazgeçememiş. Derin göğüs dekoltesi ve kızıl saçları ile etrafe şahvet saçıyordu o gün.

    zeynep ise ona göre çok daha kapalı bir kıyafet tercih etmişti o gün. esmer beyaz tenli fiziği 90 60 90 ölçülerindeydi.
    ···
   tümünü göster