1. 1.
    +8 -2
    bu öküzlerin iq seviyeleriyle ayakkabı numaraları çok yakın olduğu için genelde ironi, hiciv, eleştiri tarzı şeyleri beceremezler. bu yüzden dillerine takılan izmirli gavat mottosunu tekrarlayıp dururlar. üretim yok aynı şeylerin etrafında dönmeye devam...

    hayatında yozgatın köyünden çıkmamış, koyununkinden başka am görmemiş olduklarından ve internetle 2012 de tanıştıklarından oldukça cahil ve bilgisizlerdir. izmirlilere gavat derler ammavelakin kendi bacılarını köyün ağasına 2 koyun karşılığında gibtirirler.

    izmirlilere açık, rahat giyimli diye laf ederler ama bilmiyorlar ki orası çankırı gibi kırşehir gibi değildir ve yanından şortla geçen bir kıza bir daha dönüp bakılmaz. çünkü gerek yoktur.

    izmirli babalara gavat derler. ulan angut o izmirli gavat baba dedikleriniz kızlarına kimlerle görüşüp görüşmeyeceğinin eğitimini düzgünce verdikleri için rahattırlar. gavatlık rahatlığı değil o.

    kızlarına huur derler. yine aynı şekilde izmirli kızlar da kimlerle takılacağının bilincindedir, sanılanın aksine her erkekle yatmazlar. gerçekten sevdiği kişiyle istediklerini doya doya yaşar ve dolayısıyla bunları yaşamayan sivaslı fadime gibi cinsel isteklerini kayınçosuyla yatarak bastırmaya çalışmazlar.

    keşke izmirli erkeklerin yerinde olsaydım diyen anadolu'daki erkeklerin oranı : %95

    özet: kedi erişemediği ciğere pis diyor.

    not: konyalıyım.
    ···
   tümünü göster