1. 1.
    +1 -2
    beyler çoğunuz belkide ulan malmısın amk ne bekliyon filan diyecek ama çok pis ikilemdeyim amk. şimdi olayı anlatıyorum bi yardımcı olun.

    daha mala vurmadım sevgilim var, bayağı iyi anlaşıyoruz filan ama cinsellik konusunda elle tutulur bi adımımız yok. sahil kesimde oturuyorum millet kız arkadaşını alıyor neler yapıyor amk bende bi hareket bile yok. neyse geçen gün artık pek konuşmadığım çok eski bir arkadaşıma denk geldim , yanında kuzeni vardı kuzenide taş amk bi görseniz fame kız zaten. işte biz bununla bi 5-10 dk konuştuk yolda, gel dedi sahile çıkacaz tamam dedim geleyim amk dedim. onların ev yol üstü sahile ama önce eve uğrayıp üstümüzü değiştircez dedi gel birlikte gidelim filan. gittik beyler bunlar odaya girdi değiştiriyorlar bende 7-8 sene önce gelmiştim bu eve arkadaşın odasını filan biliyorum salonda otur otur canım sıkıldı çıktım kolidora çocugun adı serhattı, serhat ben geliyorum dedim tamam gel dedi. uzuncana bi kolidor var 3 kapı var en arkada ki bunun odasıymış ama ben 2. kapı diye hatırladım. açtım kapıyı amk gözlerimi inanamadım. kızın üstünde kırmızı iç çamaşır var beyaz beyaz puanlar var üstünde, malıda görceniz sanki kız zz de manken göğüsler bildiğiniz roket, kız öyle üstünü kapama gibi bi hareket göstermedi güldü, bende güldüm pardon dedim çıktım. ama benim ki kalktı amk ciddi ciddi yan odada kuzeni olmasa kaldırıp gibcem. her neyse ben gittim arkadaşın odaya bişi olmamış gibi sonra sahile çıktık. kızla pek muhabbetim olmamasına rağmen , kızla biraz konuştuktan sonra yakınca tavırlar sergilemeye başladı. yolda yürürken dibime giriyor , omzunu sürtüyor. işte geliyo yanıma oturuyor 2-3 kere de göz göze geldik kız hep bana bakıp gülüyor amk. 3-4 tane daha kız vardı bu onlarla geziyordu normalde, işte eve dönmemize az bi vakit kala bu benim yanıma geldi sorular sordu filan daha iyi tanımak için sanırım. sonra ayrılırkende elini uzatıp ismime cim eki ekleyerek umarım tekrar görüşürüz dedi. amk daha dur 2 saat önce tanıdın beni bu ne samimiyet amk.
    sorun şu beyler ben sevgilimi seviyorum amk deli gibi bu kızı gibmek istesem de azıcık sabırlı ol zaten seninki ile yapacaksın hiç vicdanını meşgul etme diyor. sizce ne yapayım panpalar adam akıllı çözümleri şukulacam.

    edit: özet geçiyorum panpalar namus yapıp sevgilimin vermesini mi bekleyim yoksa bu hatunu gibeyim mi
    edit2: beyler gibip fotosunu çaktırmadan çekicem, ama gene de bi hatıra olsun diye bi poz vermesini isteyecem. poz verirse o fotoyu bu entry e yazıpta yardımcı olanlara yolluyorum amk, kız eğer alışırsa bir daha kine video bile yollarım
    ···
   tümünü göster