1. 1.
    +2
    bu adam hakkında ciddi ciddi entri gireceğim beyler.

    xasthur adlı dsbm grubunun kurucusudur. gerçek adı scott conner'dır. 1994 yılında solo projesini hayata geçiren scott, müzikal yaşantısını kaliforniya'da sürdürmüştür. 2010'da kendi özel bloğundan bu projeyi noktaladığını ve kariyerini bitirdiğini açıklamıştır.

    scott yaptığı müziği para kazanma amaçlı gerçekleştirmediğini söylemiştir. yalnız ve depresif bir ruh halinin olduğunu, bir çok kez intihar girişiminde bulunduğunu ancak yapamadığını ve bunu da müziğine yansıttığını söylemiştir. scott bestelerinde astral seyehat, ölüm, intihar, depresyon, çaresizlik gibi temalara yer vermiştir. one man metal belgeselinde sunucunun "insanlardan nefret ediyor musunuz?" sorusuna "onları hiç bir zaman anlayamadım. kendimi de. onlara kızmaya hakkım yok. kendime de. ben kendimi tanıyabilseydim onlardan nefret edebilirdim. ancak hayat o kadar, o kadar çok karmaşık ki kendimi düşünme fırsatım dahi olmadı." demiştir.

    scott maddi durumunun sigarasını karşılayabilecek düzeyde olduğunu belirtmiştir. portal of sorrow albümünden gelen son parayla kendine bir bas gitar almıştır. şu an alhambra'da bir evde yalnız başına yaşamaktadır. yaşının kaç olduğu bilinmemektedir.
    ···
   tümünü göster