1. 1.
    +8
    Direk gibmeye calısırsan alacagın cevaplar sınırlı: evlnmdn olms:s:s
    sna gvnyrm tbki askm ama olms
    bu 17 levelde atlama dersim sayesinde cayır cayır atlayacaksınız
    Türk kızı oyunlardaki gibi level leveldir kardesim
    level 1:öpersin
    level 2:bacakları okşarsın
    level 3:hafif meme okşarsın
    level 4:göğüsleri emersin avuçlarsın artık senindir onlar
    level 5:zütü ellemeye başlarsın
    level 6:kucaga oturtursun
    level 7:amcığı okşamaya başlarsın (ustten)
    level 8:kucagına kendiliğinden atlamaya başlar zütüne falan sürtersin
    level 9:gibini pantalonun ustunden okşatırsın (tepki bellidir:uff ck byk nasl grcek o orya :s:s )
    level 10:üstünü soymaya başlarsın artık bu aşamada sütyen falan ne varsa çıkarıp o dısardan dayanamadıgınız gögüslere yumulursunuz ama anlarsınızkı dıştan dokunmak bakmak güzel çıldırtır ama sütyen çıkınca bi gibe yaramıyor ve zevk vermiyor.
    level 11:yıllarca hayalini kurduğunuz göğüs arası olayı ilk yapışta zevk vermicektir
    level 12:ilk 10 leveli yaptıktan sonra kız gitmeye yakın goğüs arası olayını daha iyi sekilde yaptırılır
    level 12:Sıra handjoba geldi yavaş yavaş artık kıvama gelen turkısh kezbans handjobun dibine vurur elini sürmeden o işin halledilmesi gibisi yoktur. boşalırsın yakarsın bi orgazm sigarası. bütün isteğin biter o saatten sonra ne göğüs istersin ne başka şey kızı gibtir etmenin yolu aranır kafa dinlemek için e tabi acıkıyoda insan kızı gönderip 1danayı deviricek aclık durumunada gelirsin.
    level 13:artık kız hem göğüs arası hem handjobda uzman olur baya zevk vermeye başlar
    levcel 14(sako devrine geçiş):kız uzun ugraslar sonu agzına alır tabi ilk oldugu için gibinin pembe kısmına kadar alıp agzında cevirip durur sonra dayanamayıp yine handjob yaptırırsın
    level 15:bu sako olayında deneyım kazanan kız senı cıldırtmaya baslar tabi bu arada baskalarınıda cıldırtıyo olabılır dikkat.
    level 16:tarçını yalama vakti geldi açar bacaklarını bu kısım şans işi beyler pembe taptaze içe gömük pürüzsüz kılsız kokmayan bişeyde gelebilir diğer seçeneği düşünmek bile istemezsiniz ve 2.seçenek daha yaygın görülür.1i bulursanız evlenin direk amk. neyse konu dağılmasın 1. seçenekten devam ediyorum ilk şaşkınlıkla parmagınla oynarsın sulanmıstır dil atmaya başlarsın karı kudurur nefes hızlanır akabinde gözleri dönmeye başlar. acele etmeyin bu level gibemezsiniz
    level 17:ilk 11 leveli hızlı geçip direk tarçına dil atmaya başlarsınız sonra kıvama gelnce verirsin sakoyu bunun üstüne sormadan direk girebilirsiniz askm olms bn bqirym diyebilir aldırış etmeyin bi kaç vaat verip o daracık yere girin beyler ilkinde acemi olunacagı için fazla bişey yapamayabılırısınız ıçınız rahat olsun ilerleyen levellerde içine vtec açıp bol bol redlıne yapacaksınız dikkat edin motor kol vermesin.
    bu 17 level 1 kıza baglı olarak 1günle 4yıl arası değişebilir.
    ···
   tümünü göster