1. 76.
    0
    gittikçe kafamı takıyorum, gittikçe uğraşıyorum, seni seviyorum nolur benle konuş moduna geldim. itgibi yalvarıyorum bir kerecik daha görmek istiyorum. deliriyorum onun için. bir daha sevişmek de istiyorum bu da var tabi. bir gün dayanamadım ekşide nickaltına yazdım.
    "kızarsa çok canınızı yakar ehehe" gibisinden bişey. tam hatırlamıyorum da. neyse bu nasıl kızdı bana. dedi ki yarın gel saat 7de konuşalım.

    gittim evine, içim içime sığmıyor. lan diyorum ya bir daha görebilirsem? baya baya açıldım zaten seni şöyle seviyorum böyle seviyorum. o pislik ağlak halinizi hatırlayın tam olarak o işte abi.

    bunun evine gittim saat beş. geldi oturdu abi, üzerinde mor bir babydoll var. uu dedim sevişicez bu gece. hemen sertleştim. oturdum koltuğa. sandalye çekti odanın diğer tarafına oturdu. başladı: "bak akif, kendini ne zannediyorsun bilmiyorum, o gece zirveye gittiğimizde sana bir şans vermiştim, sense bütün gece o deniz karısıyla uğraşmaktan farketmedin bile. ben de ete ihtiyacım olduğu için seni kullandım. kemal olmadığı için bütün mesele buydu. uzatma ve bir daha asla benim hakkımda yazı yazma" dedi. ben herhalde geçen seferki gibi önsevişme diyaloğu yapıyoruz zannediyorum. "tabi siz ne isterseniz" gibisinden ağız yapıyorum buna. bu ağzı açık şekilde birşaşırdı. vardır ya öyle bir hareket biliyorsunuzdur.

    neyse abi kapı çaldı. "heh geldi" dedi bu. dedim ne oluyoruz, girdi kapıya bir erkek sesi var. geldiler içeri, adam kaslı maslı böyle bildiğin ekşibişında var kaslı herifler hani. onlardan birisi. neyse abi ben ne oluyoruz demeye kalmadan bunlar öpüşmeye başladılar.
    ···
   tümünü göster