1. 451.
    +11
    çok ufaktım binler peder ile valide hanımın arası bir kadın yüzünden bozuktu . aldatılma durumları..
    peder çekti gitti , ne para var ne birşey anneminde hiçbir akrabası yok yani burada yok almanyada hepsi.. hiçbirine demek istemedik 1,2 komşu destği ile 1 ay idare ettik sonra baktım olacak gibi değil binler anneme nohut aldırdım borca pişir dedim satacam .. bir tane bigiblet buldum hurdacıdan "bilye vereyim mi abi " diyicne al lan senin olsun dedi sağolsun aldı bigibleti selesi yoktu parada yok amk cocukları seleyi yırtık kıyafetlerden yaptım falan.. neyse sabah okula gidip 12-1 gibi geliyordum 1,2 saat dinleniyordum annem pişiriyordu 3 gibi termusu alıp abimle gidiyorduk.. yaklaşık dünyanın yolunu gidiyor 2,3 kere tekrardan geri geliyordum eve 3 ,4 termus satıp geliyordum böyle 1 hafta idare ettik baya da para topladık pazar harçlığı falan ..
    artık okula gidip gelmek gibi birşey oldu annem her termusu verdiğinde öpüyor koşarak tuvalete , mutfağa gidiyor ağlıyordu.. nededni bilmiyorum ama beyler bir günde ozamanın paraso 30 - 40 milyon getiriyorduk. çok iyi para olmaya bilir ama pazar parası falan idare ediyorduk..

    sonra bigiblet selesi olmadığından ve benimde paraya kıymak istemememden zütüm pişti amk sürtüne sürtüne bildiğiniz kocaman yara taşşaklara kadar kıpkırmızı bildiğin penguen gibi yürüyorum sabah ağlaya, kanaya anneme çaktırmadan okula gittim bütün ders oturdum uyuyor numarası yaptım arada ağladımda .. sonra eve gittim yine zorlanarak kimse çakmasın diye acıya katlanıyorum eve geldiğinde orta kısım böyle morarmış gibi artık kabuk atıyordu .. krem yok amk birşey yok gittim limonmu artık neyse ağaca limonu zütüme sürdüm en azından yarar diye işe yaradımı tam hatırlamıyorum ama acayip rahatlamıştım.

    sonra gibtiğimin evladı 1 ay sonra geldi ağlayarak sarıldı etti.. hayatımda çok rahat yaşadım şuanda öyle para konusunda hiçbir sıkıntım yok lakin o 1 aylık yaşantıyı bir ömür çeken adamların ayaklarındaki toza dünyayı değişmez..
    ···
   tümünü göster