1. 1.
    +23 -56
    çok kararsızım beyler. kadın öğretmen. dünyalar tatlısı biri acayip şirin ve cana yakın. beni kendine bağlayan özelliği de bu olmuştu. benden bir yaş büyük. üniversitede staj için gitmiştim bunun çalıştığı okula orada tanıştık. ben atanamayınca ücretli olarak orada başladım. başlarda ufak tefek şakalaşıyorduk ki herkesle arası iyiydi. ben ufak ufak etkilenmeye başlıyordum ama evliliğine ve yüzüğüne hürmeten bi yerden sonra duvar koyuyordum.
    bi süre devam etti bu durum samimiyiz şakalaşıp laf atıyoruz ama belli bi yere kadardı. Ta ki ikimizde aynı kulüpte buluşana kadar. bunun kulübündeki bayan hamileydi izne ayrıldı bende rica etmiştim müdüre başta ben ücretliyim kulübe falan yazma diye. hoca izin alınca mecburen yazdım seni dedi müdür..
    ~
    neyse aynı kulüpteyiz benim zaten gönlüm kayıyor kıza doğru sohbet falan giderken bir gün yine bu kulüp çalışması sırasında otururken sınıfta, ben hararetli hararetli bir şey anlatırken bi anlık mallığım sonucu ağzımdan biraz tükürük sıçrayıp eline değdi ben de utandım amk çok özür dilerim dedim hızlıca üstünkörü sildim elini kızardım da biraz. ama kız ummadığım bir şekilde elimi bırakmadı ve çok tatlısın ya dedi. Zaten kıza yanığım amk acayip utandım öyle deyince ama bozuntuya vermeden sensin o dedim gülümseyerek. bi süre gülümseyerek bakıştık.

    devdıbını birazdan yazacağım bir sigara molası.

    aradaki kaçaklardan sıkılanlar için sadece benim yazılarım : http://ccc.incisozluk.cc/...nin%20amina%20koyim%20lan
    ···
   tümünü göster