1. 1.
    +8
    sabahtan beri atatürk ve peygambere bir sürü küfür ediyorsunuz insanlarının inandıkları değerlere, onurlarına gurularına analarına bacılarına küfretme hakkını size kim veriyor.

    Sözlüğün yaş ortalaması 8-27 bunu biliyorum hadi bu küfür edenlerin %80 i ilkokul lise tayfası da kalan %20 ye ne oluyor? beyler biraz aklımızı başımıza alıp ne yapıyoruz biz dememiz lazım.

    saldırı ilk olduğunda ben de çok sinirlendim çünkü sözlükte konusunun dahi açılması yasak olan bir şeyden dolayı saldırıya uğradık. peki ellerine ne geçti hackleyen malların?

    sırf 2-3 kişi peygambere küfretti diye bütün inci sözlük bir anda dinsiz kafir komünist (!) oldu. insanlar bize bir sürü hakaret ettiler.

    inci sözlük bu mudur esasında sözlüğü 2011-2012 arası da takip ediyordum ama o sıralar 18-19 yaşlarında olduğum için üye olmadım çünkü ortam çok sağlamdı ben üye olursam hem dalga geçerler hem de ölümcül ayarlar yerim diye üye olmadım.

    yaş oldu 21 üye oldum her şey çok iyi olmasa da yine azıcık eğlenceli gidiyordu ta ki bugüne kadar.

    Sözlük 16.00 civarları hack yedi ilk başta anlam veremedim sizler gibi yediremedim ulan bir sürü ziyaret yapmış ülke çapında etkisi olan bir platformun anarşinin temsilcisi inci sözlüğün hacklenmesini yediremedim bir türlü.

    Çünkü burası sadece bir sözlük değil aynı zamanda bir aile gibiydi (en azından benim için öyle) biri ailenize saldırsa tepkiniz ne olurdu?

    Sonra sözlük düzeldi ama açılan başlıkları görünce bir ara hackleyenlere hak verdiğim bile oldu.bir kısım yazar atatürk e bir kısım yazar peygambere küfretmeye başladı.

    Beyler cidden şok oldum bu neydi lan böyle bir takım insanlar devlet büyüğüne, ölmüş bir adam diğer taraf yine ölmüş birine üstelik bir peygambere sövüyordu.

    iğrendim sözlükten bir an için bütün değerini yitirdi gözümde hani belki dini inancın yoktur, belki sevmiyorsundur bahsettiğim şahısları ama küfür etmek... diyecek laf bulamıyorum gerçekten.

    Ortalık bir anda kontrolden çıktı açılan her başlık ya hackle alakalı ya da peygambere/atatürke sövme başlığıydı.(yengesini gibenlerin açtıkları hariç)

    Şimdi bir çok kişi bana gibtir git yemişinci falan yazacak ama gibimde değil sadece sizden rica ediyorum birbirimizin görüşlerine saygı duyalım, birbirimizin manevi değerlerine hakaret etmeyelim.

    Hadi sözlük hacklendi peki ya beyinleriniz? onları da mı hacklediler...
    ···
   tümünü göster