1. 126.
    +11 -2
    haaa olum uyumadan geçen sene yaşadığım olayı anlatayım.

    amk bende bu oruç tutma dolayısıyla feci bir biçimde baş dönmesi ve baş ağrısı vardı. ama öyle böyle bir baş ağrısı ve baş dönmesi değil.

    aga yemeği yedikten sonra başım yine ağrıyordu. zütüm zütüm tırsıyordum.

    ulan şüpheleniyorum beynimde allah göstermesin ya tümör varsa diye.

    ulaaan 2 gün 3 gün çektim ben bu ağrıyı acıyı, annem dedi ki halin hal değil gidip bir mr, tomografi çektirelim dedi. mahallede ki gibindirik bir sağlık ocağına gittik ilk iş için. orada tomografi yok. küçük bir muayene ile acil mr dedi doktor.

    gittik neyse bizde Çapa'ya tomografi çektirdik. ulaaan! doktor sıkıla pıkıla tümör var dedi. beynim nevrim döndü amk! karardı gözlerim o andan sonra.

    biz bir ağlıyoruz, üzülüyoruz. neyse hemen tedaviye başlayalım dedi doktor. dmso ilaçlarını önerdi, kemoterapi için falan filan bir sürü ilaçlar önerdi. neyse bizde aldık sanki çok para var ya bizde amk. sonra ben bu ilaçları kullandım. ulaaan! doktora ilk muayeneme gittiğimde bana demez mi sende tümör yokmuş, lezyon simetrisiymiş o diye. vay senin bacın siqem dedim doktora! Allah'ın belası boşu boşuna mı kullandım lan ben o kemoterapi ilaçlarını? saçlarım döküldü o ilaçlar yüzünden dedim. feryat figan çığırıyorum adam hönkürüyorum suratına.
    ···
   tümünü göster