1. 1.
    +7 -2
    Okuyun tembel ipneler
    Evet saygıdeğer yazar kardeşlerim fazla uzatmadan açıklayayım:
    internet ortdıbının en kral geyiğinin döndüğü sözlüğe yazık oluyor beyler. Millet düşüncesini açık ettikçe başkasıyla tartıştıkça birbirimize panpa dan çok şakirt, kemalist, allahçı, dinsiz gözüyle bakmaya başladık. Bu bizi çok pis giber beyler. Buna bir çözüm getirmemiz lazım Bildiğiniz gibi sözlükte bir süredir tartışmalar devam etmekte, konular bildiğiniz gibi:
    Atatürk, Osmanlı, Din, Hz. muhafazid, Akpmhpchp dik taşak vs. Vs.
    Herkesin kutsalı kendinedir beyler. Siz böyle gibko gibko tartışmalara girip bir kişinin bile fikrini değiştirebileceğinizi zannediyorsanız dev yamuluyorsunuz. Sadece düşman kazanırsınız, ortamı bozar ipnelik edersiniz.
    Diyeceğim şudur canlarım, ciğerlerim, burada yaptığımızın hiçkimseye hiçbir şekilde faydası yok, üstüne ortamımız bozuluyor gibiliyoruz. Evet doğru yazdım sıkılmıyoruz gibiliyoruz.
    Şu andan itibaren adını yazdıranlar sol taşakta yukarıda yazılan konuları gördüklerinde savunduğu şeye laf söylenmiş olsa bile " boşver pekekenti babasını da sevmezdim zaten " deyip o başlığa tıklamadan, huur çocuklarına prim vermeden en yakındakı küfürlü- komikli başlığa girip taşağına devam etmeyi kabul etmiş bulunmaktadır.
    Özet: toparlayamadım
    Katılanlar:
    Site yoneticisi
    Ucan tosba
    ateist ailenin musluman oglu
    Pazarlama ve nakliyat
    Sinema kapattran adam
    Karincayiyenkarinca
    Bakarsangiberim
    Sogancucugu hucresi
    Bekliyorum ipneler
    ···
   tümünü göster