1. 1.
    0
    bu yaşıma geldim hala babamdan dayak yiyorum beyler dün aksam saat 9 da odamda otururken , içeri babam girdi . eline duvar saatini almış , " oğlum saatin yayı bozulmuş lehim makinesi çalışıyormu " dedi . bende " koy bi kenara dursun , bakarız " dedim . içeri gittim yay buldum , takmaya çalışıyorum felan . babamda çok heyecanlıdır en ufak şeye heyacan , stres yapar . biraz yüksek sesle " baba sakin ol , heyecanlanıp durma bekle yapacağım " dedim . oda bağırma söyle etme böyle yapma dedik sıra , bende bağırırım sakin ol diyordumki kendimi tokat yerken buldum . bişey dedik sıra geçiriyor , bişey diyorum geçiriyor . git kendin yap saatini dedim , tuttu kolumdan s.git yap lan şu saati dedi . yapmıyorum , yapmayacağım dedik sıra yine geçirmeye başladı , boğazımı sıktı ; seni boğarım bana adam akıllı konuş dedi ittiriyordu zaten . bende aldım saati geldim odama , annemle felan atıştılar biraz . bende sinir küpüyüm bu arada odamda biraz bakındım sövdüm . zar zor yaptım saati zütürdüm .

    edit: babam çok sinirli bir insandır ya kendi işyeri var 12-13 tane çalışanı var . sanki baktığım zaman elemanlara karşı pasif gibi . her eve akşam sinirli geliyor . bende zaten arkadaşdan geliyorum , hiç takılmadan odama geçiyorum , açıyorum bilgisayarımı ... babam gitti oratağına sıfır araba aldı , kendime göre arada bazı şeyleri bende istiyorum . ama yapmıyor . yüzününe söyleyince zoruna gidiyor . bende kendime motorgiblet istiyordum ve bu akşam ciddi ciddi konuşacaktım . bana karşı soğuk davranıyor bu konuda ... bu olayların olması gerçekten moralimi bozdu ve yarın eve gelmemeyi düşünüyorum .

    bugün : sabah evden çıkarken babam yanıma geldi , öptü cebime harçlık koydu . bende birşey demeden evden çıktım .arkadaşa gidiyorum . arkadaştayken babam aradı ' facebooktadi durumun ne oğlum 'dedi .

    gece facebookta durum paylaşmıştım ; ne lanet babam var diye

    birşeyler söyledi dinlemedim zaten , evet , hayır diye geçiştirdim . sonra kaldırdım . arkadaştan eve geldim . az öncede babamla , amcam eve geldi . gel bakalım durumu kaldırdınmı dedi . zaten bunu söylemesine uyuz oldum . özür dilemesini bekliyordum . neyse duvarımı gösterdim temiz . odama çekildim , babam amcamla dükkandaki olaylar hakkında tartışıyorlardı . bababmın aşşalık ortağı yine felç etmiş babamı . yemeğe geçtik , başladılar yazdığım şeyden konuşmaya , babam diyor bak ortağa fırsat çıkardın o söyledi bana , amcam diyor benim oğlan böyle şeyler yapmaz . sinirlendim diyecektim oğlunu s..rim artık rekldıbını yapıp durma diye . ama amca siz niye bana müdahale ediyorsunuz dedim . ben bu arada yemeğimi kaşıklarken tip tip suratıma bakıyordu ; bu 2 oldu , 3.sünde eve gelmem artık dedi . ben napmışımki ? sadece bana karışılmasını istemiyorum . bana kalsa s. git gelme eve . amcam bana bunları söylerken babam yine ; bi daha ağzını açarsan kafanı gözünü dağıtırım dedi . bende kızdım o lafa kalktım gittim masadan . telefonumu aldım ortağı aramaya çalışıyorum telefon aramıyor . kızdım aramadım bende .

    sizce ortağı aramalımıyım , yoksa aramamalımıyım ?

    burada benim suçum nedir ?
    ···
   tümünü göster