1. 1.
    +3 -1
    An itibari ile anlaşmaya varıldı beyler ntv spor da muhabir tanıdığım var ciddi ciddi ronaldinhonun menejeri sunulan teklifleri kabul etmiş. teklifler hakkında net bi fikrim yok fakat menejer yarın brezilyaya dönüp cuma günü ronaldinho yu getiriyor. reserved alın amk demedi demeyin cuma günü istanbulda diyorum

    edit: anlaşma şartlarını öğreneyim yazacağım suan ulaşamıyorum ntvdeki tanıdığa

    edit2: ulaştım beyler işte şartlar

    sözleşme ile ilgili bilgileri de az önce öğrendim net yok şu kadar alacak tarzı birşey henüz yok sanırım fakat şöyle birşey söyledi:

    -ronaldinho türkiyede oynamakta istekli fakat ronaldinhonun sponsorlar ile olan sözleşmesi sorun yaratabilme ihtimali var. bunu hızlandırılmış bir şekilde çözmeye çalışıyorlar. ronaldinho gibi bi markaya destek çıkan sponsorlar türkiye de de onun yanında olması gerekiyor yoksa adam aç kalmaya mı gelcek buraya amk. beşiktaşın adidas giymesi ve ronaldinhonun nikeci olması da ufak bir pürüz gözüküyor. burada kastım yok ben çeltikli nikeden ayrı forma giymem muhabbeti değil amk nike adamın sponsoru adidas giymesine sıcak bakmaz. eğer sponsorlar bu durumda ronaldinhoya yardımcı olmazsa beşiktaş kulübü artık para mı toplayacak ne yapacak bilmiyorum ronaldinhonun sponsor gelirlelirini karşılayacak.

    -beşiktaş yıldız futbolcular için kendini kanıtlama yeri oldu misal quaresma portekiz milli takımı kadrosuna geri döndü falan filan işte ronaldinhonun da böyle bir isteği varmış. şuan kendini kanıtlaması gereken bir lig istiyor çünkü 2014 brezilya kadrosunda oynamak istiyor. yani adam buraya yatmaya gelmeyecek beyler bildiğiniz şov için geliyor.

    yeni edit:ntvspordaki tanıdığımız artık abim babam anam diyecem ona sağolsun mesaj attı ben sormadan, ntvde doğrulanmamış bir sözleşme taslağı var, tekrar söylüyorum doğrulanmamış ! fakat mantıklı duran bi ihtimal, ronaldinho 2016'ya kadar sözleşme imzalayacak ve bütün masraflar dahil 3 yılda toplam 21 milyon 500 bin euro alacak. bu bilgiyi bazı haber siteleri de yayınlamış fakat ntvdeki tanıdığım bu net bir bilgi değil dedi.
    ···
   tümünü göster