1. 1.
    +29 -10
    güya sistemi filan eleştiriyormuş. v for vendetta ne kadar anarşistse bu da öyle.

    abartı & klişe olaylar. 170 dakkalık filmin 100 dakikasının danslardan oluşması. birden saçma sapan hareketler yapmaya başlamaları. sadece hintlilerin anlayabileceği absürdlük. tak gibi görüntü yönetmenliği. sanki düğün kameramanı çekmiş filmi. bir ton özensizlik. sadece arka planda şu var "eğitim sistemini eleştiriyor ama"
    acındırmayı kullanmaktan film çekememiş adamlar. yoldan geçerken araba su sıçratsa intihar edecek karakterler var. amir khan malı yine süpermanlik yapıyor hindistanda. saçma salak türk dizilerinde olmayacak aşk hikayeleri katıyorlar bir de. kötü oyunculuklar. sabaha kadar sayarım daha.

    hintlilerden çok seviyorsunuz hint filmlerini amk. amir khan diye ölen tayfa var bir de. bu adamların yaptığı film değil kalp gözü programı olamaz amk. şimdi eğitim sistemini eleştiriyormuş diye göklere çıkarıyorlar. yapmayın etmeyin bu film beş para etmez. sergio leone'nun 160 dakkalık iyi kötü çirkinini çok uzun diye izlemeyen adamlar bu sıkıcı hint filmlerine ölüp bitiyor. 160 dakka değil 260 dk olsa yine izleyeceğim modundalar. ya harbi malsınız ya da ben bir şey demiyorum. gibtirin gidin burdan.
    ···
   tümünü göster