1. 26.
    +2
    askerde sesin çıksın, tek işine yarıcak şey, bol bağır. hasta olma *

    ilk teslim olurken vitamin filan sok, bağısıklık arttırıcı ne varsa, aramada yok dersin, iyi sakla. ( o kadar korma, torbacı muamelesi görmezsin yakalansanda ).

    yanına boyunluk denen gizlene bilen şeyden al, mümkünse yün alma.

    YDS'den komando botu al, hem fermuarlı hem de kafan rahat eder (spor ayakkabı kıvamında gibi düşün rahatlıkta). Karışmıyorlarda, askerde de alabilirsin yaklaşık 100tl ( çok para gibi görünür ama ayakların rahat olmazsa ayakta durmaktan o ağrı beynine vurur ). Ped , silikon taban vs parmaklarını harab edersin.

    Sigara içmiyorsan, başla, belki erkenden cigerlerin solar hava değişimi diye geri yollarlar ara tatil gibi olur *

    Telefon getirme derler hep, korkma o kadar, en gibtirik telefonlardan getir söyle 5 gün sarjı gidenlerden. kameralı olmamasına dikkat et ( ki usta birliğinde istediğin teli getir ortamı gördükten sonra problem olmaz )

    Şunu hiç bir zaman unutma, bağır, kıyafetine özen göster ve tekmil / emredersin komutanım kısmını iyi çöz. Askerde KSD ler dayak yemez ama abartırsan sürünürken kolların nasıl kan içinde kalır onu gösterirler.

    Eğitimde!
    Merhamet!
    Vatana!
    ihanet *

    ha bir de türkiye'de %10-11 civarında üniversite mezunu var derler, bi görürsün aslında onun %1-2 filan olduğunu, gerisinin tam olarak nasıl varlık olduğunu ögrenirsin *
    ···
   tümünü göster