1. 1.
    +4 -1
    bunu artk açıklamam gerekiyordu, biraz uzun gelebilir ama okuyan bir şeyler kapar.

    öncelikle türk kızlarının yüzsüzlüğü de, somurtkanlığı da, insanlara öküz gibi davranmasının da temeli sadece türk erkeğidir!

    çok uzak coğrafyalar değil bak, istanbul'da kalbur üstü bir semt kaybolmuşum taksi beklerken iki yabancı adam geçiyor "waow you are so pretty" şeklinde sesleniyorlar yolun karşısından ben de "thank you" diyor taksi beklemeye devam ediyorum, adamlar da yollarına devam ediyor.

    iki gün sonra aynı mecralarda it kopuk takımından olmayan bir tip gelip adres soruyor, ben de aynı yönde gittiğimi dönmesi gereken sokağa kadar benimle yürümesini söylüyorum sonrasında da yolu tarif edip gideceğim alışveriş merkezine doğru gitmeye çalışıyorum ancak nafile... türk erkeği, alışveriş merkezine benimle gelmek için ısrar edip ne yapacağımı soruyor oradan metroya geçeceğimi işimin olduğunu sorduğu adresle de alakasız bir yer olduğunu alışveriş merkezinin kibarca dile getirip iznini istiyorum beni takip edip üzerine ben de geleyim senle diye resmen kovalıyor ve bağırıp kovana kadar metronun önüne kadar numaramı facebookumu ve ıvır zıvırımı istemeye devam ediyor rahatsız olduğumu dile getirsem bile... bu no:2 bir türk erkeği...

    genellemelerden, türk kızının davranış kalıbından bahsedilmiş... türk kızı olarak her milletin erkeğine nasıl tepki göstereceğimizi öğrenmiş olabiliriz bence yatkınlık olarak.

    türk erkeği hoşlandığını dile getirmekle, asılıp insanı hayatından bezdirmek arasındaki farkı öğrenemediği sürece genellemeler türk kızı için her zaman kendini prenses sanıyor olacaktır.

    üzgünüm de kız ne yapsın?

    sizin yaşı 65 üstü taksici amcalarınız var mı telefonunuzda kayıtlı, benim var. evime gelen kız arkadaşlarım veya ben bir yere gece saat 8 den sonra gitmek zorunda kalırsak diye, taksicilerin efendi düzgün ve size yazmayanını seçmek zorunda olarak yaşamak ne biliyor musunuz? hiç bir taksi şöförü sizi otelin önünden aldığı için muhabbet dahi etmediğiniz halde kendisini evinize kahve içmek üzere çağırmak isteyip istemediğinizi soracak yüzü buldu mu?

    elinizdeki market torbalarınızı taşırken çok ağır olduğunu düşünüp iki katı yaşınızdaki bir adam yardım teklif ettiğinde safça kabul edip sonra telefonunuzu istediğini görüp, aynı şeyi defalarca yaşayıp artık kangurumdan sipariş verip bu çakallardan kurtulmak için market alışverişini internetten yapmaya başladınız mı?

    sosyal fobinizi yenmek için hayatınızda ilk kez yalnız sinemaya gidip, yer gösteren elemandan filmi birlikte izleyelim mi teklifi aldınız mı? teklifi reddedince istersen o zaman çıkışta yanıma gel diye abartısını yaşadınız mı?

    kız kıza gece cluba gidip aynı adam tarafından 15 kez çarpılarak ittirilip kendisinin tanışma teklifini defalarca reddedip üzerine 15 dakika geçmeden adamın sizin standınıza içkisini falan getirip yerleştiğini gördünüz mü? eleman dışarı korumalar tarafından atılırken arkadaşının gelip tanışmak istiyordu ne yaptı ki diye çıkışmasına şahit oldunuz mu?

    türk erkeği bir tek kez hayır demenin hayır demek olduğunu anlasa, kendisine gülümseyerek günaydın-iyi akşamlar diyen komşusunun kendisine "verme" ihtimalini hesaplamayı kesse, bir ortamda yanında erkek bulunmayan her kadının ciks yapmak için orada olduğunu sanmasa, iki kelamı terslemeden söylediğinizde sizi uzunca bir süre lan kesin hoşlandı benden diye taciz etmese eminim ki türk kızları da türk erkeklerine ne dediğini dahi dinlemeden gibtir çekiyor olmazdı.

    yabancı ülkelerde kızlar şöyle böyle derken yabancı erkeklerin de tavırlarına bir bakmak gerekli diye düşünmekteyim. biri sevgili biri çok yakın arkadaş iki rus erkeği tanıdım. ikisi de tanışmak istenmediğinde gitmesini bilecek, ısrar etmeyecek üzerine de rahatsız etmeyecek insanlardı.

    türk erkekleri rusya'da kendilerinin tanışma teklifini reddeden kızlara türk kızlarına davrandıkları ısrar ve taciz boyutunda davransalar muhtemelen onları dahi çıldırtıp kafalarına çanta yemeyi başarmış olurlardı.

    eve yemek getirdiği için kapı önünde nasılsın iyi misin, hep aynı yemeği sipariş etme geyiği çevrilen motorgibletli kuryenin sana sarıp evinin kapısına notlar, çiçekler bıraktığı, gece kapı önünde beklediği için 1.5 ay arkadaşının evinde yaşadın mı türk erkeği? yaşamadıysan lütfen türk kızına laf etme...

    bu arada adriana lima değilim. 161 boyunda çakma sarışın ve ortalama güzellikte bir türk kızıyım. sanırım adriana lima olsam ya çoktan tecavüze uğramış ya da katil olmuş olurdum.
    ···
   tümünü göster