1. 1.
    +1 -3
    evet binler selamlar,
    sevgilimle 3 yıllık ilişkimiz var, ama bunun sadece son 1 yılında ciks yapmaya başladık, önceki yıllarda bakireliğini kaybetmek istememesinden dolayı baya zorladı ama sonunda o da bıraktı kendisini. dıbına koyim biz bunla sadece sevişirken bile bi gecede 5 kere boşaldığımı hatırlıyorum.

    şimdi şu son 2 ilişkimizde sertleşme sorunu yaşıyorum tam ciks yaparken. bu hala tam başlarken ilk girişimde "ayy aşkım çok acıyo çıkar" dediği an benim bi anda tüm tahrik oluşum gidiyo. hiç sıkamıyo kendisini amk. sonra zar zor büyütüyoruz ama bu seferde eskiden sert kaya gibi olan benimki şimdi lastik gibi oluyo amk. kıza tam sokucam kenara kayıyo falan. e tabi gibemiyorum haliyle tempolu olarak. hep 1 dakikalık aralıklarla girip cıkınca da boşalamıyorum. en son ilişkimizde 2 defa boşalttı o ayrı, ama ciks sırasında değil, birisi sakso çekerken, birisi de vucudumu yalarken.

    sonuç olarak sertleşme sorunum var sanırım binler. internette biraz araştırdım, egzersiz ekgibliğinden kaynaklanabilirmiş bu yaşlarda(19 yaşındayım).cidden 2 aydır hiç egzersiz yapmıyorum. sizce kız mı tahrik edemiyor, 3 yıllık bi ilişkinin ardından monotonlaştı mı, yoksa sorun sadece bende mi? aranızdan yardım edicek birisi çıkar heralde.

    özet geççiler için: sertleşme sorunum var bi çözümünüz varmı?

    haydin göreyim sizi.
    ···
   tümünü göster