1. 1.
    +8
    amamak.

    muzdarip olduğum durumdur. dıbını gibtiğimin forumlarına bile gidememektir. 1995-2002 arasında türkiye çok daha iyi bir yerdi diyen 1992li hatuna ne anlatabilirsin? sen bebeydin o zaman, nerden biliyorsun ve kesin yargıya ulaştın aq. mehmet haberalın iyi biri olduğunu iddaa eden adama ne diceksin aq. adam bankaları batıralım diyor. ulan banka batsa ne olucak dıbını yurdunu soyunu sopunu gibtiğimin. batıralım bankayı hadi, devlet banka borçlarını ödesin. bankanın sahibi gibtir olsun gitsin ege denizinde satın aldığı adaya yerleşssin adam en fazla bir süre üzülür. sonra geçer gider aq. olan halka, çalışana, memura olur. ulan bilincinizi gibiyim. hükümet düşsün nasıl düşerse düşsün zihniyetinizin içine sıçayım.
    facebookta ali koçu görmekten bıktım. ya bu kadar zengin olan bir insan nasıl iyi bir insan olabilir bir kere bana biri bunu açıklasın. hadi anarşik bakış açısını bir kenara bırakıyorum. koç universitesini adam dağın, ormanın ortasına dikmedi mi? bu adam rantın allahını sağlamadı mı yıllardır.
    ülker marka bir şey tüketmeyip mc donalddan çıkmayan asker çoçuğunun anasının ta dıbına koyayım. asker sizi takunyalılardan korudu diye savunma yapar bir de bu huur evladı. ulan 90 yıllık söylem lan bu. bu türkiye nasıl bir yer dıbını yurdunu gibiyim.
    sen en az 10 milyon insanın ana dilde hakkını tanıma. levhalara ingilizce fransızca almanca yaz ama 1 tane kürtçe tabela geldiğinde ağla zırla. türkiye faşist bir ülkedir. aksini iddaa etmemiz için kürtlerin sorunsuz, hak mahrumiyeti olmadan aramızda yaşıyor gidiyor olması gerekir. yıl olmuş artık 2015 amk. bu aleviler en az 5milyon kişi vergi veriyor ve bu diyanet işleri bu adamların ibadethanelerini tanımıyor ve para aktarmıyor. ben alevi olsam bu ülkeye %20 ekgib vergi veririm. nerede benim hakkım amk nerede?
    solcuyum diye gezinen tkpliler "bizim oluşum kürt kaynamıyor, kürt solu değil bu" diye etrafta dolaşıyor. işci partisi 1940larda avrupadaki faşist partilerden feyz alıyor.
    diğer tarafdan adam her şeyi dış mihraka yoruyor. o dış mihrak senin ağzına sıçsın inşallah. ulan milyonlarca insan sokakta. bu kadar insanı rahatsız eden ortak bir sürü şey var. yani problemler var!!! neden red ediyorsun. red eden kemalist düşünce bu güne kadar sana ne sağladı ki sen de red ediyorsun.
    ayrıca tüm türklerin zütünü pyd gibsin amk. el nusra (el kaidenin kolu) gibi bir şeytana karşı sen nasıl olursa çanakkalede savaşmış asırlardır beraber yaşadığın adamları askeri müdahaleyle tehtid edersin amk.
    senin yapcağın somalideki gövde gösterisini gibiyim. emperyal güç olmadan emperyal güç gibi davranırsan patlar zütünde işte.

    ulen sinirden elim ayağım titredi. gidip meyveli yoğurt yiyim bari aq.
    hepnizin de dıbına koyım

    reklam editi: oyumu yeşiller ve sol geleçek partisine atıcam, bence siz de atın
    ···
   tümünü göster