1. 1.
    +1 -1
    bu telekinezi muhabbeti beni benden alıyor. yav tamam, devletlerin böyle karanlık saçmalıkları belki vardır. ama sen de devletsin, elinde olsa sen daha beterini yaparsın. ya ayrıca eğer böyle bir şey varsa herhangi bir en ufak da olsa bir tanecik delil koy arkadaş.
    jöleli amın oğlu bu gün gelmiş avrupa birliği bitmiş, yüzünü ortadoğuya dön diyor. yav sen ilk önce bir avrupa birliği standartlarını yakala hele, orta sınıf yurtiçinde 2 hafta tatil yapabilsin her sene. sonra gel senenin 2 ayı yurtdışında işcisine tatil yaptıran almanyaya laf et aq.
    ya sırrı süreyya gibi bir adam varken (popülist bir yaklaşım değil amk, bu adamın daşşani yiyin. kötünün iyisi. iyi siyasetci olmaz zaten) sen gidip ibb seçimlerinde sarıgüle oy verirsen senin de aklını gibiyim.
    izmirde canan arıtman eğer büyükşehir belediyesini aday olsun ona oy verenlerin boş kafataslarını dölle doldurayım.
    türban sorununu çözmeyen akpye dicek laf bulamıyorum. chp bile karşı çıkmıyor artık, neyi beklediğini allah aşkına açıkla bize ya. neden aq?
    devletci olan her zihniyete görüş olarak karşıyım. ama belki bir yerinde saygı duyarım. bu saydıklarım ama politik görüşle onla bunla alakası yok. kürt türk alevi suni şafi solcu sağcı çoluk çoçuk öğrenci işci memur bizim hepimizi zütümüzden domaltmışlar gibiyorlar kardeşim. ayık ol. verme oyunu, verme bu rantı bu heriflere. şu iş adamlarını sevme. piyasada rakibi yokken yannan gibi hizmet veren lipton aysti didi marya aysti gelince yeni tasarım yeni fiyat bilmeme ne uygulamalarını yeme. daha iyisini yapabiliyormuş neden yapmadı diye düşün. herkes gibinin keyfinde. devletci, sermayeci olma. dıbına kodum koministi, devletini gibiyim. he aq he herkes eşit ama domuzlar daha eşit işte. herhangi bir toplumsal şeye inanma. 10 kişiden fazla bir araya gelinmişse bile ortamda yalan döner, gizli saklı vardır. toplumda gizlisiz saklısız hiç bişey yürümez. sen okulunda 800tlye geçim savaşı verirken hiç bir şeye kendini tam anlamıyla salma amk ya.
    yeter artık aq, sen yunanistanla neden düşmansın, neden ermeniyle düşmansın, allah aşkına kürdü katmıyorum bile. yarın bir gün suriye ile savaş olsa senin şamda yaşayan adamla nasıl bi problemin olabilir ki? sen o adamı neden öldürmek isteyesin? devlet anlaşmazlıkları beni ilgilendirmiyor.

    ya amk huzur isyanda ama koçsuz isyanda. bireysel isyanda. birinin kucağından kalıp başkasının kucağına oturtamaz kimse beni.
    slogan bulamadım evet aq, kahrolsun bağzı şeyler işte aq. en başta medya patronları, zengin lobiler, bürokratların hepsi ama hepsi kahrolsun. bunların arkasında adım atan insan net söylüyorum salaktır. he rant sağlarsın o ayrı. atıyorum konyada restoran aççaksındır, akpye yakın durursun, ruhsatı alırsın bakarsın yoluna. ama sen 800 tl maaşla bu adamların peşinden gidiyorsan aklını dıbını yurdu gibiyim senin
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster