1. 151.
    -1
    @95 lan tayyibin azizle ne gibi bir düşmanlığı olabilir. allahın kuş beyinli insanı.

    hadi onu geçtim zütünüz her sıkıştığında azizinden tutta rıdvanına kadar zütünüzden soluduğunuz havayı tayyeabin yanında almıyo musunuz.

    normalde en az 20 yıldan fazla yatacak diktatör başkanınızı 6222 sayılı kanunun hükümet tarafından değiştirilerek 6 yıl 3 ay olarak hafifleten tayyeap denen dallama değil miydi?

    kişiler ve kurumlar ayrılmalı lafından azizi çökertmek için yapılan operasyonmuş muş. ya bi gibtir git be kardeşim neyin operasyonuymuş allah aşkına. döktürtme bana tapelerini tarla sürmelerini manisalı inşaat işçilerini.

    bana laz beyinli diyen o aklını da gibeyim senin. salak kuş beyinli herif. aziz denen o diktatör başkanınız sizi uyutuyorda zütünüzden gibiyor amk. siz hala daha diktatör gibi yalamaya devam edin. cas da gibecek ananızı. yargıtay da onayladı mı kararı diktatör başkanınıza don zütürürsünüz.

    edit: oraya bide tape koymuş salak. manisada kahe diye bir işçi varmış haberin var mı züt. bir de suat kılıç'ın tivitini koymuş. al o zaman bu da konuyla alakalı allahın trol ergeni
    http://www.gunebakis.com....ener8217e-jest-67239.html
    ···
   tümünü göster