1. 26.
    +1
    @6 kulaktan dolma bilgilerle akıl verme oç. c+ diye bir dil mi var? yannanıyla orantılı büyüklükteki beyninle çıkarsama yaparak c++ varsa c+ da vardır c de vardır c+++ da vardır diyerek zaten ne mal olduğnu kanıtlamış. ayrıca java yeni başlayanlar için çok zordur; kaldı ki tüm mühendisliklerde c ile giriş yapılmaktadır. bilgisayar mühendisleri dahil. c öğrendikten sonra yapısal programlamayı oturtup, c++ ile nesne yönelimli programlamaya geçilir; gayet etkili bir yöntemdir.

    bu @6 yannan kafalısının okuması gereken kısım:
    ++ operatörü operandın değerini bir arttıran operatördür. yani bu c dilinin kurucusu olan norveçli(muhtemelen) ve geçenlerde öldüğünü duyduğum herif esprili bir şekilde, c dilindeki bazı ekgiblikleri gidermiş ve dili kullanışlılık açısından optimize etmiş ve sanki c dilini bir basamak daha ilerletmiş veya değerini bir arttırmış gibi düşünerek "c++" adını koymuştur.

    @16 sakın ama sakın c# ile başlama, hele hele eğer daha hiç programcılık deneyimin yoksa. ünide de ilk sene hiçbir işine yaramayacak, belki ödev falan verirler o kadar. c# visual basic idesiyle birlikte ileri düzey programcılığa bir adım daha yakındır. zaten sen bil. müh olacaksan bu @6 salağının dediği javayı da c#ı da gibe gibe öğreneceksin ya da biraz zor iş bulursun. ayrıca daha birçok dil hakkında da en azından yüzeysel bilgiye sahip olacaksın. benim sana tavsiyem hiçbir şekilde kendi kendine programcılık çalışmaya kalkma, kafan allak bullak olur. bu spor yapmaya falan benzemez, öyle günlük düzenli yapayım öğrenirim falan diyemezsin. tatilini bitir; okulun açılmasını bekle. öyle şimdiden kendi kendime ufak programlar yazayım fantazisine sakın girme. sanırım yeterli olmuştur... ?

    edit: @6 cahil gavatı kaçmıştır bilginize...
    ···
   tümünü göster