1. 51.
    -1
    eve çıkıyorlar daha ilk günden keklik bir odaya kilit atıyor bura benim diyor. ilk günler çok güzeldi diyor hasan eski aletlerimizi yenilemiş amfiler falan almış inletiyorlarmş ortalığı. o merdiven altı çalınan yerden keklik vasıtası ile yine avrupa yakasında başka bir bar'a geçiyorlar. bar sahibi 12-3 arsı çalar gelen müşteriye göre para alırsınız diyince ufak bir tartışma sonrası oradan ayrılıyorlar.

    yine eski yerlerinde devam ediyorlar orada pek rahatsız edilmiyor güzel geçiyormuş o esnalar. bu keklik binide metal'e meraklı tarzı onlarla aynı , arada gruba katılıp gitardır artık aletler neyse çalıyor binler ..
    keklik eve hasanın tanımadığı kişileri veya gruptan olmayanları getiriyor. hasan ise ailesinden dolayı pek kalamıyormuş haftada 2,3 gün anca kalabiliyor fakat sürekli gittiği bir yermiş kekliğin kiraladığı ev..
    kimse parasını falanda sormamış amk işte sorun nasıl tuttu evi neden tuttu sizden beklentisi ne..

    neyse binler gece hasanında kaldığı bir zamanda bu keklik dediğim huur çocuğu sentetik hap dediğimiz uyuşturucu gösterip herkesi zum ediyor hasanda içiyor ardından 2,3 tane daha atıyor. o günden sonra işler kopuyor.
    ···
   tümünü göster