1. 201.
    0
    @166 amaç para kazanmak değil be keke. bize ait birşeylerin olması. evet amacım para kazanmak olsa yaparım reklamımı google'da facebook'ta. yüksek ziyaretçisi olan facebook grupları sahiplerine veririm onlarca para çekerim sistemime kullanıcıları.

    bu projede herşey ücretsiz olacak ve para karşılığı bişi yapılmayacak ve şunu da net söylüyorum reklam'da olmayacak sistemde. amaç başardık demek birlikte başarabildik demek. ego tatmini yada onun gibi şeylerle sakın karıştırma bu çabamızı.

    ayrıca pardus ekibinde bende vardım tübitak'ta 2002-2006 yılları arasında. neden tutmadığı biraz politik o konuya hiç girmeyeyim.
    evet yabancılar bu konuda bizden üstün ubuntu, suse, fedora, red hat ... ama biz denedik be kardeşim keşke demedik anlıyor musun elimizden geleni yaptık yani.

    özetle: drundly türk yazılımcılar tarafından sürekli geliştirilecek olan, incicisi, ekşicisi, uludağcısı ile büyüyecek bir sosyal ağ platformu yazılımı.

    ister destek ol helal olsun adamlar bişiler deniyor de, istersen ticari zekaları yok bı çocuklar fıs diyip sessizce otur kenarda. takdir senin keke
    ···
   tümünü göster