1. 201.
    0
    @172 keke kimi okey, batak, tavla için kullanacak, kimi sesli kitap için, kimi karı kız için. kullanıcıların alışkanlıklarını belirleyemeyiz ama bu saydıklarımın hepsi olacak sonuçta sistemde.

    twitter ve facebook'u yapan adamlar şu anki kullanım yoğunluğunu yada tutacağını düşünerek başlamamıştır büyük ihtimalle.
    hedeferimizden biri ilk entry de dediğim gibi özürlü arkadaşlarımız için sesli kitap kütüphanesi ama bunun yanında yukarıda dediğim diğer özellikler de olacak.

    odalar, gruplar, bölümler gibi özelliklerde olacak bunlar hep iş planımızda var zaten keke bu daha buz dağının görünen yüzü. sen takipte ol ve bana hep böyle fikirler ver.

    beni yanlış anlama sana atar yada serzenişte bulunmuyorum. bu dedikerin yapıcı şeyler ve teşekkür ederiz ekip arkadaşlarım adına da. sadece takipte ol ve faal olarak kullan kullandırt. gerisi ekibimize ve projeye gönül veren arkadaşlara kalmıştır. sen bişi kaybetmezsin sonuçta. para ve zaman kaybı da bizde olacak sen sadece tadını çıkart ve bize inan keke
    ···
   tümünü göster