1. 26.
    0
    panpalar hayat görüslerimiz farkli. hakaret etmekte kendinize haklisiniz. benim paraya pula ihtiyacim yok beni taniyan bilir. yukarida da yazdigim gibi kac yildir nokia e71 kullaniyorum. halim vaktim yerinde. o telefonu satsam, sattigim parayla bi gece eskort tutarim. onu da dünyalar güzeli kiz arkadasim varken gerek yok. ya da kiz arkadasimi bi aksam yemegine cikartabilirim ama kendi param varken hic gerek yok. bagista bulunabilirim ama zaten gücüm yettigi kadar aylik bagista bulunuyorum. bi tatile gidebilirim ama tatile gitmek icin de zaman gerekiyor. ha su siralar biraz gibintidayim ama mutlaka islerim bi gün yine düzelir. sizlerden birine verebilirdim ama cogunuz oc (picler haric) ve insanliktan nasibini almamis yaratiklar oldugunuz icin degmezdi. anlayacaginiz bu telefon benim hic isime yaramazdi.

    gözünüzde bir salak, aptal, geri zekali olabilirim ama beyler bende vicdan denen bir sey var. uyuyamadim bütün gece amk. o telefon bende ama baskasina ait. ne yapabilirim diye düsündüm durdum hic bi isime yaramiyor plastik kapli, ici karmagib devrelerle dolu, bes para etmez ama yine de bunun icin amini zütünü vermek icin siraya girebilecek insanlarin var oldugunu bile bile geri teslim ettim.

    bu arada cogunuz müslümansiniz, ramazan ayinda olmamiza ragmen sizin böyle düsündügünüzü görünce gercekten insanlardan tiksinilmesi gerektigini 30 yasimdan sonra bir kez daha anladim amk. bu arada ben müslüman da degilim, sadece insan olmaya calisan bir bireyim. sizden ricam humanistliginizi bir kez daha gözden gecirmeniz.

    sevgilerimle
    ···
   tümünü göster