1. 1.
    +2 -8
    'zamaninda bir kavim yolculuga cikmadan once kendilerine tapinmak icin helvadan put yaptilar yolculuk boyunca onlari korusun, yoldaslik etsin diye. ama yolculuk ilerledikce karinlari acikti, dayanilmaz hale geldi. biri dedi'acliktan olecegiz biseyler yapmaliyiz' digeri ona dondu' ne yani kendi ilahimizi mi yiyecegiz bunu yapamayiz o bizim rabbimiz!' dedi.yol ilerledikce aclik basa cikilmaz hale geldi ve o ilah yerine koyduklari putlarini afiyetle yediler...

    bu kissayi okuyunca aklima kemalistler geldi. yillarca m.kemal'i putlastirdilar ona ilahi vasiflar yuklediler,o olmazsa biz olmazdik dediler(hasa) onu adinin arkasina saklanip hic bi iyilik yapmadan, millete kan kusturdular bu ulkedeki kendi elit azinliklari haric her kesimi katleddiler, eziyet ettiler..

    ve zaman geldi kendi putlarini yemeye basladilar artik o putun arkasina saklanmak ise yaramaz hale geldi hersey acikca gozukmeye basladi simdi bu kemalistler yillarca arkasina saklandiklari putlarini kendi elleriyle yokediyorlar ne akp ne baska birisine gerek var bunun icin bu allah'in adaleti her put onu olusturanlar tarafindan yenmeye mecburdur ,ataturk putuda ona tapanlar tarafindan yenilmek ve tarihin tozlu raflarina gonderilmek uzere..

    kissadan hisse..
    ···
   tümünü göster