1. 76.
    -1
    hasan tekrardan batakhane(eve artık batakhane diyeceğim)'ye gidiyor , bu saatten sonra anlatacaklarım ilginizi daha da çekecektir. babası ilk oğlunun şu sol görüşlü örgütler varya ona girdiğini sanıyor adam cahil amk neyaparsın ! yavaş yavaş keklik bunlara arkanızda ben varım imajı veriyor ayrıca bazı felsefe kitaplarınıda popülerist bir tavırla iteliyor bunlara ..
    işte okuyun vs , elit bir ortam beyler insanı çeken ve yücelten durumların başında kendini elit görme vardır.

    gidip burger king kola bardağı ile gezi parkında sistemi eleştiren huurlar gibi : ( öyle kitap getirip okuyun demiyor beyler bakın tekrar altını çiziyorum mesela keklik kitap okuyor , kitaptan bahsediyor bir anda ya sizde okuyun vs zaten o pgibolojidesiniz beyler cidden zor girmeyen huur çocukları burdan sallar ama ailesinden baskı yiyen birisi dediklerimidaha iyi anlayacaktır. hayatı anlamsızlaştıran , aile bağlarını , sevgi bağlarını çökerten kitaplar bunlar , hayatın anldıbını size bir anda hiçlik gösterir hayatınızı giber hayatınızı! hasan gibi tonlarcası var hayatta beklentileri yok !
    bugün satanizm'in yapacaklarını teker teker anlatmaya başlıyorum beyler satanizm sadece ayinlerde ,ritüellerde kan içmek , kedilere sempatisini acı ile göstermek , bakire kanı vs değildir. satanizm ile beslenen organlar vardır.
    sizi nasıl dinle canlı bomba yapıyorlarsa satanizm ile de yapıyorlar. neden satanizm amk yani niye.

    hayattan bitik bir adamım müslüman olması yada allah için ölmesi beklenir mi amk cahilmisiniz , gidin bir tren garına tonlarca kafası önde sigara izmariti sektiren adam var sigarayı artık göğüs kafesiyle değil öyle bir içiyorki lan bu adama ne oldu dersiniz ya ne olduda böyle efkarlı..

    işte beyler o adama yaptıramacağınız iş yoktur onu kendinize bağladığınızda..

    işte satanizm'i keyif gösterip tonlarca kurye yaptıran , uyuşturucu bağlayan.
    kızları çekipgece gündüz giben tonlarca pgibopat var
    keklik bunlardan sadece 1 tanesi..

    neden amk öyle şeymi olur az diye bilmiyorsunuz karanlığı görmediğiniz için bilmiyorsunuz!
    ···
   tümünü göster