1. 51.
    +3 -1
    en utandığın an bu olsun ne diyim

    lise sondayken sınav oluyoruz sanırım edebiyat sınavıydı.

    ben duvar kenarında oturuyordum önümdeki sıra ve yanım boştu, tam arkamdaysa sınıftaki taş kızlardan biri oturuyor yanındada sınıftaki kadınsı-erkek bir arkadaş var.

    bununla az alay edip dalga geçmemiştim ama ilk günden beri aynı sınıftaydık sağlamda dostluğumuz vardı; ki halada liseden en sağlam dostumdur.

    neyse işte sınavın ortalarına doğru benim bağırsaklara bir haller oldu öyle böyle değil, bağırsaklar adeta bir lpg tankeri o an.

    tutmaya çalışıyorum ama bir yandan sınav stresi bir yandan izmirin bahar sıcağı inanılmaz terlemeye ve konsantremi kaybetmeye başladım.

    sınavdan çıksam daha yarısına yeni gelmişim, tutsam sınavı zaten yapmam diye bir olasılık kalmıyor en iyisi inceden salmak diye düşündüm zaten sesli osuran biri

    değilim o konudan endişem yoktu ama işte koku olayı beni tedirgin ediyordu.

    sonra dayanamadığım noktada saldım. miktar olarak beklentimden daha fazla çıkmıştı ama ses yoktu ve biraz rahatlamıştım, ama arkamdan biri ses edecek diyede tedirgindim.

    ama bağırsaklarımın durmaya niyeti yoktu. o güne kadar hiç olmadığı kadar zorlamaya başlamışlardı beni. sonra bir kaç salınımda daha bulunmak zorunda kaldım ama
    tutarkenki zorlanmadan, sınav stresinden ve sıcaktan olan terleme yerine artık soğuk soğuk terliyordum.

    adeta sıçsam daha az kokardı ve arkamdakilerin artık resmen içlerinden homurdandıklarını hissediyordum. zaten şartlarda oldukça ağırdı bir de üstüne bu koku eklenince herkes için çekilmez bir haldi ve arkamdan hocaya soru sormak için kalkan her elden endişeleniyordum.

    o sınav boyunca utandığım kadar hiçbir yerde utandığımı hatırlamıyorum. sınavdan sonra bile kimseden konu hakkında kimseden bir ses çıkmadı ama ordaki utancım bana yetti şuan sınavı, o sınavdan aldığım notu hatırlamama rağmen çektiğim utancı hala hatırlıyorum. benim için slınımı kim olduğu oldukça belliydi muhtemelen arkamdakiler içinde öyle ama o arkamdaki kadınsı-erkek arkadaşınsa benden daha delikanlı olmasıysa benim utancımı katlamıştı. zaten bu yüzdenda hala arkadşımdır.
    ···
   tümünü göster