1. 1301.
    +1 -1
    yandex browser kullanıyor. kesinlikle şişman değil. kızıl saçlı olduğunu bilemem fakat sesi konusuna gelirsek muhtemelen 25 yaşından büyük.26 bilemedin 27 yaşında gibi duruyor.30 yaş sendromuna girmediği besbelli. aslında güzel ama kendine güveni yok. pohpohlanması gerekiyor. diğer çoğu kız gibi. yazdıklarına bakılırsa çoğu şeyi aşmış. ortalama bir türk kızından yukarıda bir seviyesi var. ingilizcesine değinmek gerekirse pek iyi değil. kendine yetecek kadar.yok yok o kadar kötü de değil. liseden kalma diyim gerisini siz idrak edin.

    son olarak;türkiyedeki cinsel duygularını içine atıp, yastıklara sürtünerek masturbasyon yapan çoğu türk kızından akıllı, seviyeli ve kültürlü bir insandır.

    to be continued..

    sanırım kendisi aslen sarışın lÂkin saçlarını kızıla boyatmış. ayrıca her gün saat 9 sularında gelmesi de gözümden kaçmıyor. office girl olsaydı bu tatil gününde en az saat 11 civarlarına kadar uyuması gerekiyordu. ilginç.ha unutmadan söyliyim. nmnc ile fazla seviyeli biçimde tartışırsanız gibtiri yersiniz en sonunda söyliyim. denendi,test edildi. sonra imana geldim işte iyi tutuyorum aramı ne yapayım:(

    to be continued..

    not:işsiz değilim sadece çok fazla boş vaktim var ve işim gereği her gece sabahlıyorum.

    tepkilerden sonra edit: ne derseniz deyin arkadaşlar bu kadın beni güldürüyor mu güldürüyor. kezban diye nitelendirdiğiniz kadınların çok ötesinde bir kadın olduğunu sizinde bilmenize rağmen size yüz vermiyor diye ona ağzınızdan tükürcükler saçarak küfür etmeniz, vocaroo'da türlü türlü komiklikler yapmanız sizin çaresizliğinizi kanıtlıyor.

    yalaka malaka da değilim ayrıca.ne çıkarım olabilir ki sanal alemde yani?

    (bkz: akıl)
    (bkz: mantık)


    bunlar sadece tahmin. doğruluğunu bebişincimize sormak lazım.
    doğru mudur bebeyim *

    (bkz: crydqqr/#126452738)
    ···
   tümünü göster