1. 1.
    +5 -5
    Amacım herhangi bir hakaret yada tartışma değildir. Vatanımız bir cennettir ve artık yeter. Satılmasına izin vermeyelim.

    Sırayla açıklayın lan

    1. ergenekon adı verilerek Türklüğün küçük düşürüldüğü sözde terör örgütü ortaya çıkmadan önce askere sivil yargının açılması bir tesadüf müdür?
    2. gelip sizin evinizin bahçesine silah gömsem çatısına el bombası koysam şikayet etsem sizin de zütünüzden haksız yere kan almazlar mıydı?
    3. yüzbaşı arkadaşın bir sözü var genelkurmay başkanı sabah darbe yapmaya karar verse akşama padişah olur diye. Darbenin planı neden olsun genelkurmay başkanının önüne ne engel çıkacaktır ki plan yapsın?
    4. bir teröristin tanıklığında, bu vatana ömrünü vermiş yiğitlerin, apo şerefsizini yakalayanın, apo şerefsizini sorgulayanın ömür boyu hapse mahkum edilmesi; apo binini salacak olan şerefsizin de başkan olacak olması hiç mi vicdanınızı sızlatmıyor?

    bu soruları tek tek açıklayamıyorsanız artık dönün şu akpden hadi artık. yazık bu vatana. bu vatan bizim.

    Edit: Kolay soru panpalar:

    http://imgim.com/7452incin9848161.jpg
    Şimdi buralarda petrol kaynıyor da neden akdenizde aramıyoruz eşek getirsen akdenizde arayalım der bizimkiler karadenizde kaç yıldır günlüğü 1 milyon dolarlık gemiyle zütünü yırtıyor güya. ama yok petrol falan bi gibim. bak güney kıbrısa yunanistana bizden sonra başladılar buldular adamlar akdenizde.
    Bu işte bizim eşekler:
    http://inci.ca/ucbbv9p9h6
    Neden peki? Sizce de millet deli gibi petrol çıkarırken amerika bize dur sen dexer diyor dexer de halk ayaklanır büyük başkanım diyor ve gemiyi karadenize gönderiyor göstermelik. Karadenizden düzgün petrol çıksın diyecem ki haklısınız.
    ···
   tümünü göster