1. 1.
    +13 -1
    21 yaşındayım. 5 yıldır ateistim. matematik öğretmenliği okuyorum.

    • Son zamanlarda kütüphanesi olmayan şehirler için yardım kampanyası başlatma, kitap toplama alty yapı oluşturma çalışmalarım var.

    • Geçen sene inciden gördüğüm duyuruyla gecenin köründe çıkıp yürüyerek hastaneye gidip kan vermişliğim var. 3 ayda bir kan veriyorum.

    • Geçen sene akşam saat 23:00 sularında öğrenci evimin balkonunda sigara içerken kışın ortasında yağmurun altında karşıda çöp karıştıran 50 küsür yaşlarındaki apartmanın altındaki lokantaya bakarak giden kadına 4.kattan koşarak inip yetişip cebimdeki son 20 liranın 5'iyle yemek ısmarlamışlığım var.

    • Eğitim sisteminin düzeltilmesi gelecek nesillerin daha donanımlı daha bilgili ve daha hoşgörülü olması için şimdiden çalışmalarım var.

    • Vandaki deprem için kıyafetlerimi göndermişliğim ve arkadaşlarıma duyurmuşluğum var.

    • Fakirlerin hakkı için çabalıyorum, herkese her zaman benim için en önemlisi alın teri dökerek ailesini geçindirmeye çalışanlar diyerek işçilerin memurlarun yani alt kesimin haklarına sahip çıkmışlığım var. sonsuza kadar çıkacağım.

    Evet ateist olduğum için dinin şartlarını gerçekleştirmiyorum ama kimseye bir zararım yok. ibadetleriniz hariç günah dediğiniz şeyleri yapmışlığım yok. 5 yıldır ateist olmama rağmen sırf evdekiler üzülmesin diye bayram namazına gidiyorum. Az önce namaza kaldırmayın beni dedim. duymadığım laf kalmadı. gavur musun sen gidecen falan filan..

    ailemde bile saygı yok. sıkıldım. sürekli inananlar tarafından hakarete uğramaktan sıkıldım. kimsenin inancıyla derdim yok. benim inancıma saygı gösterin. dinle insan olunmuyor. saygılı olun saygı görün. lütfen amk.
    ···
   tümünü göster