1. 1.
    +4
    gurur duy. her liseli senin sözlüğünü biliyor artık. anarşizm, başkaldırı olarak başlayan bu maceranın liseli binlerin abazanlıkları ve bilinçsizlikleri ile ne hale geldiğini gör ve gurur duy. popülersin serkan. ananının amındaki bebek bile biliyor seni. o gibik ekşi profilinden zerre kadar ödün vermezken, inci'nin ne hale geldiğine bak; ve gurur duy.

    anarşi, başkaldırı, abazan liselilerin hayvansal içgüdülerini tatmin ettiği ferreların paylaşımı değildir. yolla panpa diyerek sistemin dayattığı isteme içgüdüsü ile yapılan hareketler değildir. yolla panpa yazdıran kapitalist, pazarlamacı zihniyet de değildir. bu kişilerin yaptığı iğrenç görüntüler, insanlık dışı muameleler, pid0fili, nekrofili veya içest içerikli paylaşımlar da değlidir.

    sözlük içerisindeki kalite düşüşü gayet açık. ben, ki bebişinci nesilim, 2010 tarihli o çıkan entry'lerdeki zekayı, kültürü, espri anlayışını arıyorum. bir sözlüğe girerken çıkan o entry'lere, bir de şimdi girilenlere bakıyorum da, biz cidden taka batmışız. kimi emo dilinde yazar, kimi jaron bilmez binler kanka der, öbürü troller... falan filan.

    özetle yaptığınla gurur duymalısın serkan. sistemin son model kölelerini buraya doluşturduğun, onların inci ruhuna tecavüz etmesine izin verdiğin için gurur duymalısın. sana tek bir sorum olacak serkan. bu kadar adamı görünce diyorum, biraz zütün mü kaktı acaba, parayı gören komünist misali?
    ···
   tümünü göster