1. 226.
    +1 -1
    önyargılı olmayın yaraklar. ben de atıp tutuyordum böyle gibten işletim sistemi mi olur diye. sanki klagib masaüsütünü işlevi azalmış ve çoğu işlemleri metroda yapıyoruz diye düşünüyordum. hiç de öyle değil.

    öncelikle performansa gelelim. hayvan gibi hızlı açılıyor. ilk kurulumda bile windows 7`den hızlı açılıyıor. sonra zamanla öncelikli yüklenmesi, açılması gereken sürücü, program optimize ederek hayvani biz hızla açılmaya başlıyor. aynı şekilde kapanma hızı da çok iyi.


    metro arayüzünen nadiren ihtiyaç duyuyorum. işlemlerin %85-90`ınını klagib masaüstünde yapıyorum zaten. windows tuşuna basınca metro ile klagib menü geçişi yapıyor anınında. explorer daha da gelişmiş. ribon tarzı menüler var. istersen oradan çok gelişmiş şekilde yönetebiliyorsun dosyaları. dosya kopyalama gelişmiş. grafiksel, istatistiki bilgileri gösteriyor anlık ve istediğinde pause edip devam edebiliyorsun. görev yöneticisi de müthiş güzel olmuş. çok detaylı ve temiz yapmışlar. başlat menüsünü de o kadar ihtiyaç duymadım. sol alt köşeye fareyi zütürünce zaten metroya geçiş yapabiliyorsun. metro arayüzünde istemediğin zımbırtıları kaldırıp istediğin program ve araçları sabitle al sana başlat menüsü. hatta daha şekillisi. windows 8.1 başlat menüsü de koyacaklar ve direkt tıkladığında metro arayüzünden tüm programların listelenmesini de ayarlayabileceksin. o zaman daha da iyi olacak. ağlayıp duranlar da yarak bahane bulur artık.

    (alın amk bu metro başlangıç ekranı. http://imgim.com/5011incif1748834.jpg standart halinde gelen kullanmadığım şeyleri kaldırıp başlat menüsü havasında elimin altında olması gerekli kısayolları ekledim.)

    (bu da tüm uygulama listesi http://imgim.com/4361inciy5619807.jpg .)

    aktivasyona gelince gidip para bayılmadım ne yalan söyleyeyim. fiyatlara baktım pro sürümü 500 küsür TL falan diyor. oha amk. tamam iyi güzel sistemde gibsen vermem o parayı. zaten ksm emulator olayı var. ister kurulum yapılan istersen taşınabilir versiyonları yapmışlar. 180 gün boyunca bir servera bağlanıp aktif tutuyor. biterken gene bir 180 gün daha aktive ediyor falan. kesin çözüm değil ama iş görüyor mu görüyor. kmspico portable denedim ben sorsunsuz aktive oldu.

    sonra biraz daha araştırdım bu orijinal mak key ile offline telefon kullanarak sınırsız aktive işlemi olduğunu keşfettim. (bilen varsa mağara demesin amk) kms gibi geçici yöntem yerine bildiğin orijinal güncel lisans anahtarı ve skype kullanarak microsofttan orijinal aktivasyon yapıyorsunuz. işin garibi nette bu yöntemi bilen - kullanan, kms yöntemlerine göre fazla yok gibi. biraz işlemleri uzun ama bir kere yapınca al sana orijinal, sınırsız aktivasyonlu windows amk. kms bilmemde program kullanmadan hem de. (özelden mözelden sormayın sakın gibsen söylemem. googledan aradı mı kolayca bulursunuz zaten)

    işte böyle dıbına koduklarım. gidip milletin gazına gelip küfür edeceğinize indirip deneyin. 15-20dk`da alışırsınız. sonra da bırakamazsınız zaten. performansı bile yeter.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster