1. 1.
    +1
    önce muhtemel kadroları yazarak başlamak istiyorum

    muslera-eboue-şedcu-semih-hakan balta-hamit-melo-selçuk-sneijder-drogba-burak

    mert-m.topuz-bruno-egemen-kadlec-m.topal-emre-baroni-kuyt-webo-sow

    öncelikle şunu belirtmek istiyorum fb kalesinde volkanın cezalı olup kalede mertin olması gs nin maça 1_0 önde başlamı gibi bi şey.

    defans hattına gelince iki takımda basit hatalar yapabiliyor. bruno alves fb defansındaki kilit isim . salzburg maçlarında bruno ve volkan olmasa her şey çok daha farklı olabilirdi
    gs de ise şedcu ilk maçlardaki performansına göre şuan çok daha iyi durumda ama bruno çok net üstün performans anlamında. semih kaya yaşadığı talihsizliğin ardında şedcu dany ikilisini bozarak tam bir ilaç oldu. arsenal maçında gördük bunu. kadlec neden alınmış bilmiyorum hakan baltadan farkı yok. sağbekde eboue nin mehmet topuza karşı ağır bi üstünlüğü var.

    orta sahalarda gs nin daha oturmuş kendini bilen bi orta sahası var fb ye göre.iki takımında kanatları yok denecek kadar güçsüz. hamitin performansı gerçekten çok kötü gs 1 kişi eksi oynadı emirates cup ta onun yüzünden ama fb maçında fatih terim ona yine güvenecektir. sneijder in sol açık oynaması ondan alınacak verimi azalttığı aşikar.
    fb ye gelince sow tam bi kanat oyuncusu değil şınayder gibi sol açıkta oynayacak. salzburg maçlarında çok diriydi oruç tutmasına rağmenyine büyük yararı olacaktır fb ye.kuyt bildiğimiz kuyt zaten.

    forvet konusunda drogba ve burak için söylenecek çok fazla şeyin olduğunu düşünmüyorum. webo pozisyona girdi mi atıyo golü ama çok top yiyo farketmişsinizdir bunu. forvetler konusunda galatasarayın ağır bi üstünlüğü var.

    Tahmin yapmak istemiyorum yaparsam taraflı davranırım :D
    ···
   tümünü göster