1. 101.
    +1
    ya dıbına koyam ben hayatımda sizin kadar gerizekalı bi güruh görmedim la, nerde bi mal var şakirt çıkıyo bu kadar mı denk gelir. sanırım içindeki hayvan gibme isteğini allah korkun yüzünden bu tarz utterly idiotic başlıklarda bastırmaya çalışıyosun amk. anlamamakta ısrar edicek beyinsiz bi keko olduğunu bilsem de sana bi örnekle izah ediyorum bu durumu.

    islam dininde "annenizin sırtına sıçmayın günahtır, cehenneme gidersin" gibi bi öğreti hiçbir kaynakta yoktur. ve senin düşüncene göre (dikkat ettiysen ne kadar yannan fikirli bi insan olsan bile düşüncene diyorum) kur'anın sana koyduğu limitlerin dışına çıkmadığın sürece her şeyi yapmakta özgürsün. öyleyse senin için annenin sırtına sıçmanı engelleyecek ahlaki ya da mantıksal bi engel yok. öyleyse senin mantığına göre müslümanlar neden annelerinin sırtına sıçmıyolar?

    "anneleri istemez ki tiksinir bi kere" diye salakça bi cevap verme amk, demek istediğimi çok iyi anladın. annenin sırtına sıçmak yerine başka bi örnek te verebilirdim. ayrıca istersen seninle bi gün türkiyeyi dolaşıp geniş çaplı bi anket yapalım, ülkemizdeki hayvan ve çocuk gibenlerin dini inancının çoğunlukla ne olduğuyla ilgili. hadi gibtir git şimdi.
    ···
   tümünü göster