1. 26.
    +1
    Lan amım yok ama yinede cevap verim..

    Çirkinsen çekici olmak için ;
    1)Body ile vucudunu şekillendir.. Abartı olmasın Behlül tarzı hafif kaslar ve sixpack olabilir..
    2)Saçını sürekli kısa ve bakımlı tut.. Yakışan güzel bir saç tarzı yap.. Kızlar bu saç sana yakışıyor derse olmuş demektir..
    3)Marka ve iyi giyin.. Her zaman uyum olsun üstünde.. Hiçbir zaman az bile olsa yıpranmış birşey giyme.. Her gün kıyafetlerini iç çamaşırına kadar değiştir .. Her gün duş al ve kaliteli, orjinal bir parfüm edin..
    4)Kızlar ayakkabı'ya kıyafetten daha çok önem verirler ama kıyafetle de uyumlu olmasını isterler.. Bu yüzden birkaç çift güzel kaba olmayan ayakkabı edin.. Kundura giyme..
    5)Kızlar kirli sakala bayılır.. 1 ya da 2 numara yakışıyorsa sakal bırakabilirsin.. Yakışmıyorsa her gün tıraşını ol.. Top sakal seni orta yaş krizine girmiş gibi gösterir..
    6)Güzel yakışan bir güneş gözlüğü al.. Orjinal rayban olsun..
    7)Hareket ve tavırların her zaman şık ve cool olsun.. Cool'dan kastım kasıntı tavırlar değil.. Örneğin bir kafeye gittiğinde yemek yiyorsanız Hamburger döner gibi şeyler sipariş edipte yerken aclar gibi gözükme.. Daha çok servis şeyleri tercih et.. Bu basit bir örnek..
    8)Kendine örnek insanlar seç fakat bunu sadece sen bil.. Bunun giyim tarzı çok güzel dediğinin giyim tarzını al,Bu çok harika konuşuyor insanları etkiliyor dediğinin konuşma tarzını, konularını,bilgisini al.. Böyle böyle örnek insanları alıp kendini mükemmelleştir..
    9)Kitap oku.. Kültür seviyen arttıkça insanlar senin bilgilerine güvenecek.. Millet seni dinledikçe özgüvenin artıp zütün kalkacak.. Bir bakmışsın ki tepedesin..
    10)Müzik zevklerin arabesk gibi ağlak tarzlarsa kesinlikle değiştir.. Daha hareketli ve genellikle yabancı parçalar dinle.. Blues tarzı da dinleyebilirsin.. Güzel şarkılar var..

    Edit :
    11)Üniversite'de isen ve kızlarla sohbet edemiyorsan yaklaşmanın en güzel yolu derslerdir.. Bir kıza bana ders anlat dersen tamam dese bile anlatmaz.. Fakat sen dersleri çok iyi bilirsen ve yüksek notlar alırsan bana ders anlat diye peşinden koşarlar.. Sende ders anlatırken bununla sohbet edeceksin.. Biraz güldürdün mü samimiyet artar.. Böyle böyle 1 tane düşürürsün..

    Edit 2 :

    Panpa ben doğuştan yakışıklı olduğum için bu tarz şeylerin çoğuna ihtiyacım yok.. Şu an ihtiyacım olan şeyler vücut çalışmak ve para..(Kendimi yemeğe verip 100 kilo olmuştum.. Şimdi 10 kilo verdim.. 10 kilo sonra eski hayatıma dönebilirim.. Eskiden bana ciddi anlamda kızlar teklif ederdi.. Hey gidi günler.. Sen tavsiyelerime uy..) Para olmadan da kızlarla çıkabilirim ama rezil olmak istemem..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster