1. 1.
    +7 -1
    şu bir gerçek fatih terim o maça galibiyet parolası ile çıkmıştır.

    şu bir gerçek ki maç 2-0 olduğunda fatih terim alabileceği en büyük riski alarak 2-4-4 gibi bir taktikle oynamıştır.

    ya hezimet olacaktı ya da çok makul bir skorla gs geçecekti. 1.secenek gerçekleşti. Fatih reyiz de bi sigara yaktı geri kalanı gibine takmadı .

    fakat siz hala takıyosunuz. hala bize 6alatasaray diyosunuz . niye anlamıyorum. tarihinizde övüneceğiniz tek başarı türkiye süper ligi şampiyonu olabilmek iken , hala anlayamıyorum .

    BAKIN:

    Bir başarı yok. avrupaya isim duyurma gibi bi seçenek yok. hala şöyle bir şey var adama diyorum ki :Bizim uefa kupamız var biz daha önce bir böyle bir şey yaptık avrupada namağlup şampiyon olduk kupayı aldık diyom.

    adam bana bunu diyo. eheh ezik yıllar önceki şeyler , o kupa çürüdü ehehe amk. mal bilmiyor ki o kupa müzemizde durmadı. geri gönderildi uefaya bilmiyo işte. bizim uefa kupamız var derken demeye çalıştığımız şu benim güzel fenerbahçeli arkadaşım : nyon da; 1999-2000 şampiyonu olarak galatasaray yazıyo.

    abi anlayın artık başarı demek bu demek ya.

    şu bir gerçek ki bize karşı övündüğünüz tek şey fenerbahçe 6-0 Galatasaray .

    saygı bilin azıcık ya.

    lafım bazı muallak galatasaraylılar içinde geçerli . a huur çocuğu , aziz yıldırım "r" diyemiyor diye adamla niye dalga geçiyosunuz?
    fenevbahçe ne amk evladı.

    artık bi düzelin amk. ya ben niye kadıköyde fenerli arkadaşımla kolkola derbi izleyip onlar yenince tebrik edemiyorum, gs gol atınca bağrıp fb atınca niye alkışlamıyorum amk. Futbolun içine sıçtınız bıraktınız be. yeter amk bune. adam fenerli diye yolda bıçaklanıyo yok böyle bişey amk.
    galatasaray store niye bağdat caddesinde saldırıya uğruyo. dıbınıza koyayım tüm futbol holiganları. gibeyim sizi inşallah yıllar sonra torunumun çocukları gelirler kolkola maç izlerler .

    edit:yarında 3-1 gs alacaktır.

    edit 2: @4 ne demek istediğimi anlayamadın panpa. ben sevinmeyin demiyorum.
    edit 3: @8 haklı .
    edit 4: bazılarınızın teknik direktörlük nedir hiç bir bilginiz yok. 6-0 büyütülebilecek kadar önemsenmeyen bişey. emin olun öyle olmasaydı sadece taraftarlar lafını yapmaz. BAKIN KEZA 5-1LiK FiNAL SKORU GiBi. LAFINI YAPIYOZMU PiÇLER. YAPANLARINDA AYRICA GÖTÜNE KOYiM galatasarayı anlayamassınız onunla uğraşırsınız o kadar. 6S yok işte gavatasaray . aferin hepinize.
    ···
   tümünü göster