1. 26.
    0
    @29 sözlüğe hitap ediyorum dıbına koyduğumun salağı tvde mi konuşuyorum. sözlüğü çoğunluğu züt kılı yobaz akp'li. türkiye genelinde pek çok farklı kesim sevmez bunun farkındayım. ayrıca kafana sokayım nasıl beyinsiz müslümansın sen anlamadım ki. diyorum ki sevme, saygı duyma, ananı gibeyim senin, ama gelip huur çocuğu gibi taşak geçme. musluman demişsin nickine burda hz.muhafazid ile ilgili taşağı görünce kudurmuyor musun muallak? aynı mantık.

    @31 ağızlara sakız edilmemesi gerektiği için yazıyorum zaten. ananızı gibeyim böyle bir ortamda bile atatürk için "keşke babası kondom kullansaydı" mantığında yorum yapılıyorsa ben kızarım işte. amacım ne provokatörlük,ne de trollük. entryimi beyninle okursan biraz anlarsın artık atatürk'ün dalga konusu olmasına ne kadar kızdığımı.

    @32 gel tartışalım dıbına koyduğum

    @36 ben atatürk dayatmasıyla büyümedim. tamamen bağımsız araştırarak önemini kavradım. siz tam tersine böyle büyüyüp sonra abi evlerinde vs. tam tersini dinleyip kafanızı gibiyorsunuz. atatürk'ü tabu yapıp, sonra onu yıkmayı marifet sanıyorsunuz. dıbına koyayım atatürk balon lider deyince memleket kurtulacak. huur çocuğu

    ne kadar malsınız dıbına koyayım ya
    ···
   tümünü göster