1. 1.
    +1
    http://www.youtube.com/watch?v=V9iVjlugUYU

    top comments

    "sevgilim geçen hafta evlendi. evet hala sevgilim o benim. bu şarkıyı ona dinletmeyi o kadar isterdim ki... eminim o da bu şarkıyı benim gibi defalarca dinleyecek,gözlerini kapatıp uzaklara dalacak... çok özledim be seni hüzün kovan kuşum, çok özledim... ama sen gir yine düşlerime.söz uyanmam, yüzüne bakmam. içime ağlarım... üzülürsün ağlarsam. ama sen gir yine düşlerime.."

    olm allah kimseye aşk acısı vermesin yazık ya.bağlanmayın kimseye ya.çok ciddiyim.içim parçalandı şu yukardaki adama.hey allahım ya.içilir bu gece arkadaş.

    bir de bayan panpalarıma dipnot: biliyorum böyle olsun istemiyorsunuz ama şu aciz kullara çektirmeyin be bu eziyeti.ne bileyim sizin de elinizden bir şey gelmez sonuçta ama yapmayın yani yapmamaya,üzmemeye çalışın.çok kafaya takıyor bu meseleleri erkek milleti.sol frame'e bakarak anlayabilirsiniz ne demek istediğimi.içine atıyorlar geneli.burdaki şanslı kişiler yine dertleşerek atıyorlar streslerini ama bir de reeldekiler var.yapmayın a dostlar.yapmayın,yapmamaya çalışın..
    ···
   tümünü göster