1. 801.
    +1 -1
    6-7 yaşlarındayken benden 1 yaş küçük bi kız vardı mahallede. iyi anlaşırdık kız zaten yırtıktı biraz. bi akşam bunlar ailecek misafirliğe geldi. biz tabi hemen odaya oyun oynamaya. kız karı koca oyunu oynayalım dedi girelim yatağa uyuyomuş gibi yapalım. yatakta kız tuttu elimden kukusuna doğru zütürdü elimi. karı kocalar uyurken böyle yapar dedi artık kimden öğrenmişse. tabi ben elliyorum külotlu çorabın üstünden ama sıcak sıcak o yaşta bişey anlaşılmıyo ki. bizim kuş zaten çipet petin çi sini bile ötmüyo.
    kız birkaç sene sonra taşındı amk ergenliğe kadar kalsalardı keşke zütürürdüm ben bunu. şimdi evlenmiş, iki de çocuğu olmuş duyduğuma göre. biz hala elizabet.

    10. yaşlara doğru apartmanda benden 2-3 yaş küçük bi kız vardı. arada akşamları bizim eve gelirdi oyun oynamaya. bunu benim kardeşimden saklanıyoruz diye gardıroba sokardım. tabi gardırobda dar. fordculuk neymiş adını öğrenmeden icraatını orda öğrenmiştim.

    bi kere de mahallede oyun oynarken bizim kuzenle bi apartmanın arkasından dolanırken, apartmanın çalılık tarafına bakan tarafında mahalleden bi kız çişini yapmak için oturmuş arkası dönük. ablasıda sözde gözcülük yapıyo. bizi görünce tabi bi giyiniş var kızda. ilk defa bembeyaz kabak gibi zütü orda görmüştük. kız iyiki sıçmıyodu yoksa hayattan soğurdum amk.
    ···
   tümünü göster