1. 1.
    +6 -7
    evet beyler bu böyledir.
    başlığa gelen ülkücüler o palanızı bi indirin, bi ulumayın amk sizin için çok zor olcak biliyorum ama bi okuyup düşünün...

    ülkücüler(yada faşistler dünya genelinde) güce tapar. aslında milletini sevdiği için ülkücü değildir; kendi milleti o toplumda güçlü/egemen/çoğunluk olduğu için ülkücüdür. eğer bu eleman alman doğsaydı, alman faşisti olurdu. italyan doğsaydı tanrı italyanı korusun derdi. yani aslında bunun türklükle falan alakası yok.

    dediğim gibi ülkücüler güce tapar, bu yüzden ülkücüdürler, ezilenin yanında değil; güçlü milletlerinin yanındadır, arkalarına güçlü devleti almayı sever. tarihteki güçlü liderlerle övünürler ki bu liderler katliam yapmış olsa dahi. onlar için mühim değildir, gücü temsil ediyo mu bu adam o zaman hayranlık duy.

    erkek toplumda ve kadın erkek ilişkilerinde gücü temsil eder, bunu hepimiz biliyoruz açıklamaya gerek yok, ülkücüler ise aslında erkeklere tapar, içinde fırtınalar kopar; kaslı bir erkeğin altında çatır çatır gibilmek onun en büyük hayalidir. ama bunu yapmayı bırak açıklayamaz dahi, kendine bile. ülkücünün darlan beyni yarak açlığını gidermek için başka yollar arar. ve ülkemizde en yakın ülkücülüğü bulur, karizmatik reyisler vardır, %99u erkeklerden oluşan(hemde kendi gibi muallak erkekler) parti vardır daha ne olsundur?

    şimdi başlığa gelen ülkücüler sizden istediğim şu: düşünün ve açık açık söyleyin aslında sizin derdiniz türk mürk değil; 20+ cm yarak.
    değil mi muallakler!
    ···
   tümünü göster