1. 1.
    +40 -8
    haline getirdi huur çocukları . önceden saygı vardı en azında söyleyemiyorlardı hatta atatürkü sevmeyen az kişi vardı . şimdi bu huur çocuklar türedi önüne gelen atatürkü sevmiyorum . neden sevmiyosun be huur çocuğu deden ninen seviyor o tarihte yaşamış sen neden sevmiyosun ? 3 harfli düzenbaz dolandırıcı daha dün takken bugün öten birisi sevmiyor diyemi ? vah vah yazıklar olsun bize . takılırsınız israile para gitmesin kolayı , orjinali almayalım diye ama sizin o taptığınız 3 harfi ve salya sümük ağlayan herif masonun önde gidenirdir . tek bir din tek bir dünya diyede konuşurlar o sizin salya sümüğünüz , halbuki masonluğun amaçlarındada vardır tekbir dünya tekbir din dinler arası kardeşlik . madem bir tak yapıyosun , kendinizi rezil etmeyin , türk genci uyumuyor giber atar underground . önceden sevmediğini söyleyemezdiniz , şimdi zütünüz kalkmış ben atatürkü sevmiyorum diyosunuz masamızda birde sebebinide söylüyorsunuz . kusura bakmada burda yaşıyosan sevicek bu ülkeyi dökülmekten kurtaran o ve halkı idi . onuda gibtir ettim . daha düne kadar hz.muhafazidin hayatını okumamışsınız konuşuyosunuz burda . az bir haftanızı ayırın vatana millete hayırlı olmak istiyorsanız ; Hz.muhafazidin hayatını ve Nutuğu okuyun sonrada karşılaştırın anlarsınız ne demek istediğimi . bu atatürke dinsiz diyenler içinde geçerli . burda ne kadar söyleyim bu olay taşak mevzusu olur burda taşak geçin ama okuyun burdan sonra .

    edit : atatürk kadın bacılarımızda eşit hak ve özgürlükleride verdi dimi . bak şimdi bunu iyi oku cahil kardeşim ;

    - Hz Peygamber'den sonraki çağlarda; maalesef kadınlar aşırı örtünerek eve kapatılmış, hürriyetleri de kısıtlanarak bilgi, eğitim ve çalışmadan yoksun bırakılmıştır Bu zulmü kadınlarına uygulayan bazı islâm ülkeleri de, onların büyük gücünden istifade edemediklerinden geri kalmışlardır . e peki hz.peygamber zamanında eşit hak vardı sonradan değiştirildi bak oku çekinme yazıyor . atatürk kötü bişeymi yaptı oda bu sistemi hz.peygamberimiz gibi düşünüp uyguladı .

    edit 2 : Türk milleti çalışkandır dimi : 9/105 : iş yapıp değer üretin; Allah, O'nun Resulü ve iman sahipleri yaptıklarınızı göreceklerdir . e bak kardeşim ne farkı var ? bu verdiğim küçücük örnek .

    edit 3 : Siz diyosunuz ya yok öyle yok böyle , şöylede düşün . bu adam misal bak örnek veriyorum yunan ; lan der ne gerek var anasını satayım kurana , millet şeytanla sevişsin hiç gerek yok ben en iyisi kuranı yavaş yavaş soğutayım der . konuşuyosunda güzel kardeşim atatürk senin kaç katın kadar kuran okumuştur belli değil . Az konuş tek kelime söyle ama boş konuşma bu ülkenin bu saatten sonra kalkınmasını istiyorsan .. zamanında savaşa adamlar lazım oluyor e çoğu kesim imam görünümüne giriyor , mustafa kemal diyor ki imamlar savaşa gelmicek namaz kıldırıp ezan okutucak ; imam olanlar kurana böyle böyle kötülük yapsın . e tabi nerdeyse her insan biliyor arapçayı söylüyor falan ... imam olan iki kişi eziyet etmiyor geri kalan kaytarmaya çalışanlar ediyor . o iki kişi imam oluyor bak savaşta görüyorsun dimi savaşta ezan sesleri yankılanıcak . herneyse o eziyet eden kişileride dar ağacında asıyor . bir ülkenin sağlıklı olması için sınıcaksın bakayım bu ileride kötülük yaparmı , bu adam nasıl olmumş , mülakata sokuyor .
    ···
   tümünü göster