1. 1.
    +3
    baksanıza amk

    Türkiye'de Kürk Vahşetini Destekleyen Ünlüler
    Kürk endüstrisinin deyim yerindeyse "en yağlı" müşterileri şüphesiz ünlüler. Bu vahşete sessiz kalmayı bırakın bir de destek veren bu insanlar(?) gerçekte ne yaparlarsa yapsınlar bizce hayran olunmayı hakedemezler. Moda ve lüks için cana kıyan bir kimseye hayran olmayı bırakın, insan sınıfına bile sokmuyoruz. Lütfen sizler de kimlere prim verdiğinize dikkat edin.

    Türkiye'de bu endüstrinin en başı çeken ünlü destekçileri şöyle:

    Bülent Ersoy: http://magazin.haberturk....ayvanseverler-cok-kizacak

    http://www.aksam.com.tr/g...-yanki-buldu/haber-164454

    Oya Başar: Kürk giyiyorumi kime ne? http://www.ayakligazete.c...rk_giyiyorum_kime_ne_.htm

    ivana Sert: Ivana Sert, Afrika ülkesi Namibya’da 95 bin fok avlayacağını açıklayan işadamı Hatem Yavuz’la ortak olduğunu ve dünyanın çeşitli yerlerinde kürk mağazaları açacaklarını açıklayarak sadece tüketim değil, kan ticareti yapanların tarafında olacağını gösterdi.

    Demet Akalın: ivana Sert'in sahibi olduğu kürk mağazasından sürekli ve büyük miktarlarda alışveriş yapıyor.

    ilhan Uçkan: Türkiye'nin ilk ilişki danışmanı olarak kendini lanse eden ilhan Uçkan, bir yazısında "Kürk giyen bir kadın, Evet, mastürbasyon yapmayı seviyorum, kürk giymekten vazgeçemiyorum diyebilmeli!" diyerek, kürkün cinselliğine kendi meşrebince değinmeye çalıştı ama bu konuda yeterince bilgi sahibi olmadan fikir yürüttüğü için ancak mastürbasyon ve lüks materyallerle kendini tatmin etmeyi bağdaştırmakla kaldı. Kadınlara "kürkü kendileri için almalarını" öğütleyen Uçkan, güya kadınlara kendileri olmalarını öğütlüyordu ama başka bir canlının derisini üzerine geçirmelerini söyleyerek!

    Oya Aydoğan: Bülent Ersoy'un yakın arkadaşı Oya Aydoğan, yanlarına Nur Yerlitaş'ı da alarak geceliklerinin üzerine kürk giyip istanbul gecelerine aktıklarını açıkladı. Gece vakti üç cüsseli ve kıllı silüet görürseniz, saten geceliklerinin üzerine kürk giymiş Bülent-Oya-Nur üçlüsünü görmüş olabileceğinizi aklınıza getirin ve korkmamaya çalışın deriz.

    iclal Aydın'dan ilginç kürk açıklaması

    iclal Aydın: Gerçek kürk giyiyorum ama kedi besliyorum! (Bu kadar mantıksızını da ilk defa duyuyoruz.)

    Ece Sükan: Gerçek kürkten bir türlü vazgeçemeyen Ece Sükan, katıldığı davetlerde her türlü hayvanın üzerinden çalınan postlarla boy göstermeye devam etti. Ayrıca moda danışmanlığı yaptığı Vogue Türkiye, kürk içerikli stylinglere geniş yer ayırmaktan imtina etmedi.

    Naz Elmas: Naz Elmas, istanbul gecelerinde üzerine bol gelen beyaz kürkle kameralara gülümser ve gerçek olup olmadığını soranlara 'gerçeeek' yanıtını büyük bir mutlulukla verirken belli ki vicdanını ve aklını evde bırakmıştı.

    Süreyya Yalçın: "Adana Hilton" lakabını büyük bir zerafetle üzerinde taşıyan Süreyya Yalçın, bir gün mavi kürküyle, bir başka gün beyaz kürküyle gecelerde boy gösterdi. Tabi bizim Yalçın'ın üzerinde gördüğümüz yegane renk, pahalı parfümünün kapatamadığı kan kırmızısıydı.

    Selin imer: http://www.gecce.com/yazi...en-sok-sozler-161163.html

    Sevim Emre: Ben mi öldürdüm? http://www.ensonhaber.com...-oldurdum-2013-01-10.html

    Feryal Gülman: http://www.magazinturkiye...yazdir.php?haber_no=12457

    Nur Yerlitaş: http://www.sondakika.com/...e-kurk-giyiyoruz-2263290/
    ···
   tümünü göster