1. 1.
    +2
    hepsine cevap yazayım o zaman.
    1-dediklerin yapılmasaydı laptoplar olmazdı. bilgisayarlar da 1 oda büyüklüğünde olurdu (bkz: nanoteknoloji)
    2-eskiden öldüren bir çok hastalık artık sadece 1 ilaçla tedavi ediliyor.
    3-burada tamamen saçmalamışsın. demokrasi ülke içerisindeki bir olgu. dünyaya yansıtman saçma. ayrıca afrikadaki aç insanların niye aç olduklarının cevabı çok farklı yerlerde.ne alaka anlamadım.
    4-müslümanlar kadar pis insanlar hiç bir yerde yoktur. abdest falan hikaye. müslümanım diyen insanların kaç tanesi namaz kılıyor , %10.beğenmediğin hristiyanların pazar günleri kiliseye gitme oranı %70.ayrıca avrupa ve amerikada insanların her sabah duş alma alışkanlıkları var. türkiyede 5 sene öncesinde pazar akşamları duşa girilirdi dıbına koyum yalan mı ?
    5-burda da ne demek istediğini anlamadım.

    not: peki din bu sorunlarına nasıl çözümler üretmiş?
    not: müslümanım ama ilericiyim. dinin insanları gerileştirmeye çalıştığı noktaları da kabul etmiyorum. örneğin kapalı birisiyle evlenmem. sene olmuş 2013 bazı şeyleri aşmak lazım saç teli görünüyor diye cehenneme gidilmesi mantıklı bir olgu mudur? kim bakıyor veya kim tahrik oluyor? 3 kadının şahitliği 1 erkeğin şahitliğine eşittir müslümanlıkta.var mı böyle bir şey ? şii likte muta nikahı vardır huuryu alıyosun muta nikahı kıyıp gibip atıyosun bu da caiz oluyor.var mı böyle bir şey ?
    ···
   tümünü göster