1. 76.
    +14 -1
    ya sizin örümcek beyninizin dünyaya gelmesine sebep olan ananızın da babanızın da tüm gelmişini geçmişini hun imparatorluğu gibsin emi? lan ne gerizekalı montofol am beyinli yaraksız binlersiniz lan siz? size ne dıbına kodumun çocukları? namus kavrdıbını bekarette aramıyoruz işte..

    yarın bir gün ben karımla gezerken arkadan biri şu yukarıdaki beyinsiz binin anlattığı gibi bir şey söylerse, giderim karıma ne gerizekalı insanlarla birlikte olmuşsun önceden derim, kapanır gider konu. dıbına kodumun boş beleş insanları, hayatınızda koruyabileceğiniz tek değerli şeyiniz dıbınız zütünüz mü lan? (esaskız amcığının karı olduğuunu varsayıyorum) bu kadar mı değersiz binlersiniz lan? evlendiğin insanı önceden başkası gibmişte bikbikte vikvik. dıbına kodumun dalyarakları, insalığınız varsa yaşanılan duygusal bir aktivite, yoksa da çocuk yapmaya yaran biyolojik bir olay. bunu gibişmek de gibişmek diye başka bieşyden öte niye göremiyorsunuz lan? gözünüze mi atttırdılar dıbına koyim?

    ne kıt beyinlisiniz lan siz? hatunun uzun bir ilişkisi varmış, sevmişler birbirlerini yatmışlar. am beyinli dalyarak, bunun neresinden alışkanlık edinip aman bir kere oldu diyip de boynuzlayacak? aynı şey mi lan? gibilmek ne kadar faydalı bir şeymiş bak seni kimse gibmeyince böyle beynine kan gidemez olmuş, neyle neyi karşılaştıracağını bilemez olmuşsun.

    nekkadar am beyinli dürzü var lan bu ülkede. gibtirin gidin dıbına koyim ahmedinejad sizi bekliyor. hatta daha sempatik olsun yepisyeni cop kurallarıyla hamas da sizi bekliyor. gibtirin gidin orda dıbınıza örümcek ağı ördürürsünüz beyninizle uyumlu olur. gibtirin gidin lan. gibtirin gidin lan. gibtirin gidin lan.
    ···
   tümünü göster