1. 1.
    +10 -38
    Yaşımı söylemekten çekinmiyorum. Asıl dalga geçilmesi gereken sozlükteki boş ve kalitesiz insanlardır ( taşşaklı olan panpalarima saygım sonsuz ). Liseliler üzerinde kurulmaya çalışılan baskıyı da am beyinli insanların lisede pısırık , ezik ve asosyal olanların kötü anılarını unutma çabası olarak görüyorum . Çok klişe olacak ama akıl yaşta değil baştadır atasözü olayı özetlemektedir.

    Not : Anan zaa diyen mahlukatları liseli değil gerizekalı olarak nitelendirmek gerekir.
    Not 2 : Bir liseli olarak kendi dengim olan liselilerin , % 80ini zerre kadar komik olmayan inci sözlük yazarlarından çok daha mantıklı ve tutarlı düşünen kişiler olduğunu düşünüyorum.
    Not 3 : Amk liselisi uyu artık diyen beyinsiz kardeşlerime diyeceğim bit şey yok sizin gibi gib kafalı adamların dediklerini umurasayacak değilim .

    Özet : Liseli dediginiz adamlar 4-5 sene içinde üniversiteye geçse mal kalmaya devam edecektir , ancak kafa elemanlar lisede de Üniversitede de hatta bir ömür boyu kaliteli kalacaktır bu farkı anlayın

    Edit : Çükü gibimde de değil de şu sözlükte bu kadar gereksiz adamin da sözlükte barınabilmesini aklım almıyor
    Edit 2 : Entry girecek olanlar az okusun da yazdıklarımı öyle konuşsun , anlamadan cevap yazıyorsunuz tipinizi gibtiklerim
    ···
   tümünü göster