1. 26.
    +1
    @15 "22 yaşında adamım bu kızın ayrı bir yeri oldu bende. sorun sadece o değil artık tutunacak dalım kalmadı anlamıyor musunuz bir amacım kalmadı, hiçbir hayalimi gerçekleştiremedim. insan ne için yaşar ?"

    Bak güzel kardeşim; Yıllar içinde 6 kere meslek, 4 kere ülke, 11 şehir, sayısız ev ve yatak değiştirdim.
    Bunları sıralamamın sebebi, ne kadar istikrarsız ve ne kadar hayata tutunamamışlık var içimde bunu görmen.

    Söyleyeceğim o kadar şey var ama sadece bir tanesini seçip söylemek istiyorum.

    30 yaşındayım ve senin o henüz yaşamadığın 8 yıl içinde, seni şu hale getiren en az 3 ilişkim daha oldu. 22 yaşımdayken(Tahmini bir yaş söyledim 22 değildi muhtemelen)hayatın sonu olarak gördüğüm ve yaşımdan çoook büyük sorunlar yaşadım ben de. intiharın eşiğine getiren ve yitip giden aşklar, hayatta en sevdiğin insanların ananın babanın ölümleri gibi. Ama şunu söyleyim sana, senden fazla yaşadığım 8 yıl içinde lan ötekide birşey miymiş asıl acı buymuş dediğim çok şey oldu. bir 10 yıl sonra (intihar etmeyi düşünmediğimden) lan 10 yıl önce o gerizekalıya attığım mesajta yazdığım sorunlar da sorunmuymuş diyeceğim başka sorunlarım olacak.

    Kısacası allah sağlık versin, kimseyi sağlık sorunlarıyla sınayıp hastane köşelerinde, sevdiklerinin kayıplarıyla sınamasın. Gerisi gelir geçer.
    Ayrıca anası gibik, annemlerde 2 ay sonra unutur gider demişsin. At pipisi girsin o pembe popona. Anne unutur mu lan, yıllarca yasasada o acıyla her gün ölür her gün.
    Aklını başına topla gece gece allah kitap indirtme bana, gelir tillahını giber balkondan ben atarım seni.
    ···
   tümünü göster